Allsvenskan 2015-2016

Hockeyblogg
Börjar smälta det hela nu. Vi kom hem vid 6 tiden igår på morgonen så gårdagen gick i sakta mak. Lite lugnare dag än för 5 år sen. Då man kom hem från Sundsvall på morgonen, duschade och drog till arbetet. Det är inte utan att man drar paralleller med den gången. Samma otroliga glädje.
 
 
Sundsvall 2010
 
 
Stockholm 2015
 
Med tanke på att flera lag i vår närhet spelar i SHL nästa säsong, så var det nog en nödvändighet att avancera upp till Hockey Allsvenskan. För att överhuvudtaget ta upp kampen om sponsorer och unga talanger till våra J18 och J20 lag. Samtidigt som vi tar klivet upp till Allsvenskan så får vi inte glömma bort vilka vi är. Jag tycker inte vi ska ta upp kampen om mest meriterade spelartrupp. Vilja slår klass, det är väl SSK en bra exempel på. Nu är det viktigt att rätt mun efter matsäck.
 
Filip Owesson
 
För 10-15 år sen stod han säkert och slog på plexit i Dackehallen. I går stod han där och såg ut över isen på Hovet. Han hade just varit med om att ta upp sin moderklubb Tingsryd AIF till Allsvenskan. Måste vara en underbar känsla. Det är detta vi måste bygga vidare på, tycker jag.
 
Det var ett par i laget som var med då för 5 år sen. Så även i supporter skaran. Det är många som gråtit, skrattat och delat både glädje och sorg med varandra genom åren.
 
 
Sundsvall 2010
 
 
Stockholm 2015
 
I dag ska jag åka till NGA och bara njuta. Jag ska med min kamera försöka fånga glädjen.Tror inte det blir en så tuff uppgift.
 
 
I båset efter slutsignalen i Hovet.
 
Ute på isen spelar idag två lag som redan gjort sig klara för spel i HA nästa säsong. Ser fram emot att resa till Sundsvall till hösten.
 
 
 Du kommer väl till hallen idag!
 
Låt oss fylla hallen och hylla spelarna, styrelsen och alla funktionärer som gjort detta möjligt.
 
Ses i NGA / Eva-Lena
Allsvenskan, Sundsvall, Tingsryds AIF;
Ingen har kommenterat än bli den första!