På torsdag drar det igång.

Hockeyblogg
Satt och sorterade lite bilder och gjorde en ny mapp i mappen "TAIF 2013-2014"
 
 
"Grundserien", "Allettan", "Playoff" och nu en tom mapp "Kvalserien till Allsvenskan" Ja, vem kunde tro att de skulle gå så här långt? Jag var rätt nöjd att de vann grundserien och tog sig till Allettan. I Allettan var det en kamp och de tog sig vidare med nöd och näppe och jag är verkligen jätte stolt över laget. Sen att de vann playoff 1...2....3 är helt galet.!!
 
VILKA HJÄLTAR!
 
Nu ska vi bara njuta och faktiskt det är just det som gör att det kan gå hela jäkla vägen. Ingen press, inga krav och de kan gå ut där på isen och bara spela hockey och ha skoj. Vinner vi så blir det en fjäder i hatten och förlorar vi så blir det inga jätte ledsamheter för det.
 
Det finns däremot lag som kommer att få det mycket tuffare vad gäller press och favoritskap. Ta storsatsande Vita Hästen till exempel.
 
 
De har pressen på sig! Har som mål att gå upp i år och de har verkligen satsat för att göra det. Vi får se hur långt det räcker. Går de inte upp i år så vete tusan vad som kommer att hända. För lika mycket som föreningen tror på det lika ivriga är supportrarna. Vad kommer att ske med deras publiksiffror om de inte går upp återstår att se. Kanske vi aldrig får veta för de går kanske upp, eller?? ;-)
 
Troja är ju också ett hårt pressat lag. Har haft en tuff säsong och inte så jätte vana vid vinster. Dock har de spelat i Allsvenskan och har säkert farten i benen. Det ska bli mycket roligt att få möta dem igen. Många minnen, känslor kring dessa derbyn. Har faktiskt saknat dem lite ;-)
 
Kallinge/Ronneby är ett lag som jag inte blir riktigt klok på.
 
 
Det är ett lag som jobbar i det tysta, känns det som. Inte många som vet vilka de är, inte så mycket focus eller skriverier om dem och puff så spelar de i kvalserien. Och så som de smygit sig upp så ska man definitivt inte räkna bort dem för de kan också komma långt just av ovan orsak. Ingen vet vad de är eller vad de gör här, men de vinner och finns ibland oss.
 
Sen är det norrlandslagen Björklöven och Piteå. Piteå är tippade att hamna sist. Ja, kanske är det så har faktiskt nollkoll på dem men de är i kvalserien ändå. Björklöven från Umeå kommer ju också ner och gästar NGA. Skoj, då får vi se Andersson i apburen. Ja, många andra också.....ack, ack ack, postorderklack :D
 
Ha en bra tisdag / Eva-Lena
 
 

Kommentera inlägget här: