I dag är en annan dag

Hockeyblogg
I går hade jag psykbryt men idag är en annan dag och när jag slog upp ögonen så började jag analysera min syn av matchen. Jag ska spegla mina egna känslor under gårdagena andra period och kanske några kände något liknande. Hade spelarna likadana känslor som mig, så förstår jag varför det gick som det gick.
 
Vi gick in i tredje perioden med 0-2 och vänt har vi gjort tidigare så jag var inte så där jätte orolig. Grabbarna gjorde det igen och det är något vi inte får glömma i bedrövelsen.
 
 
2-2 blev 3-2 och det var nu det hände något i min skall. Jag började tro på en vinst och när Troja tog ut målvakten stod jag beredd på att ta kort på 4-2 i tom kasse. Det var flera spelare som försökte och det var kanske det som blev fel. Det brukar till 95% bli ett mål i tom kasse och inte som det blev här'
 
 
Även här fick jag tankar i skallen som inte hör hemma där. Okey, vi låg under med 0-2 och hämtade upp oss. Vi tar 2 poäng för det har vi gjort så många gånger förrut. Men som sagt det är inte tankar som hör hemma här för ....."It aint over until the fat lady sings"......
 
Och Troja lyckades då göra 3-4 och luften gick ur mig helt. Vad hände?? Ja som sagt, tänkte spelarna som jag, så tog de ut vinsten i förskott och det är inte något man ska göra. Gårdagens match blev en riktig berg- och dalbanafärd i känslor. Upp som en sol och ner som en pannkaka.
 
 
Usch, det är aldrig lika roligt att redigera bilder och lägga ut på flickr efter en förlustmatch. Man vill ju att albumet ska spegla matchen och hur roligt tror ni det är att lägga ut bilder på glada morståndarspelare? Visserligen kan det ju kanske trigga spelarna till revansh i returmötet? Först tänkte jag att det får bli men så tänkte jag om. Jag fotograferar inte för att ge allmänheten matchbilder utan jag ÄR färgad och i "vårt" album ska det inte finnas så många bilder på glada motståndarspelare. Att det smyger sig in ett och annat porträtt på bortasupportrar må väl vara hänt ;-)
 
Vita hästen på söndag??? Vi får se om jag pallar åka till Norrköping. Daniel tyckte det var för långt och Chrille behöver jobba. Bussen tar för låååång tid men jag vet inte om jag orkar köra fram och tillbaka ensam. Vi får se hur det blir med den saken.
 
Ha en riktigt go helg!
/Eva-Lena
 
Allsvenskan, TAIF, Tingsryds AIF, Troja, kvalserien;

Kommentera inlägget här: