Helt slut i knoppen

Allmänt dravel
Hemkommen från vår norrlandstripp. Trodde natten hem på tåget skulle bli lika lätt som dit, då jag slocknade och sov som en stock hela natten. Men icke låg och snurrade bägge två och om jag hade en tuff arbetsdag idag så är det nog än värre för Chrille som jobbar eftermiddag och kommer inte hem först efter midnatt.
 
Tänkte jag skulle visa bilder istället för att berätta så mycket om "The Icehotel in Jukkasjärvi" Man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord. Håller väl inte med i det alltid men idag gör jag det för min skalle är tom på ord just nu.
 
 
Kallt som f*n var det och ska jag vara ärlig så är det inte riktigt min grej. Däremot var det väldigt häftigt att se. Här står jag i baren med ett glas av i som drinken serverades i. Glasen fanns sedan att köpa i shopen fast då i redigt glas och det var vi ju bara tvugna att köpa ett varsitt.
 
 
Vi hade lite roligt åt en sak som vi direkt sa att det är typiskt svenskt. Regler är regler och i offentliga miljöer så krävs det en brandöversyn.
 
 
 Det finns inte så mycket som kan brinna där inne men regler är regler :) Nu lägger jag bara ut bilder för beskådande. Det var verkligen värt att se dock skulle det aldrig falla mig in att sova där inte ens om det varit gratis ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En liten inblick i ishotellet. Ha en gokväll / Eva-Lena
 
Ishotellet, Jukkasjärvi;

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Tack för du delade med dig! Roligt att se. Ses imån, kram Johanna

Svar: Ja vi ses ikväll, Johanna :)
Eva-Lena