Kiruna here we come

Hockeyblogg
Ja, då var det bokat. Det är Eva, som satt i kassan på ICA fel....egentligen ;)  Hon undrade om vi skulle åka och jag sa att vi var så tokiga så vi faktiskt funderade på det. Äh åk, sa hon, man lever bara en gång. Ja,det har hon ju så rätt i.
 
Väl hemma igen satte mig vi datorn och lekte runt på SJ´s hemsida och helt plötsligt var jag bara en knapptryckning från att boka resa. Slängde mig på telefonen och berättade det för Christer. Stackarn, där står han på jobbet och jag bubblar på om restider, kostnader, hotell och av bara farten sa han ok. Undrar om han riktigt fattade vad han sa ja till ;)
 
När jag skulle boka logi ringde jag först till det hotellet som vi var på i somras. Fullbokat!! Oj, var min första reaktion. -Har ni så mycket bokat en lördag i Kiruna. Det blev en tyst i andra änden sen kom det. -Det är högsäsong här uppe nu. Då slog det mig, det är för fan vinter, kallt och säkert en jävla massa lappmögel där nu!!!! Hua, ni som känner mig vet ju vad jag tycker om detta.
 
Fast lite ballt också. Ishotellet i Jukkasjärvi som ligger ju knappt 2 mil utanför Kiruna står ju i sin fulla prakt nu. Det är nog lite mer att se nu på vintern, än när vi var dit i somras.
 
 
Jag får väl se till att ha regält med kläder med mig. Med tanke på att jag hade fleecetröjan på mig i somras när vi var där, så känns det som att det kommer att krävas lite mer. Undrar om jag ska köpa på mig ett underställ kanske.
 
 
Nä, nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova. I morgon blir det en heldag i Residensstaden Kalmar.
 
Ha en skönkväll / Eva-Lena
 

Kommentera inlägget här: