Tingsryd-Helsingborg

Hockeyblogg
Då tog vi första hemmavinsten mot Helsingborg med 4-1. Siffrorna speglar ju inte matchen direkt men vad gör det när Taif vann. Jag tror jag har skrivit det tidigare men jag slås av att det många gånger stämmer. Kameran följer ju händelsernas centrum och när man sedan tittar igenom bilderna så ser man någon enstaka spelare som är med allt som oftast på bilderna. I går var det nummer 22 Markus Persson som fastnade på många bilder.
 
 
I första pausen fick vi se lite annan skridskoåkning mer graciöst än hockeyn. En riktigt duktig tjej. säkert nervöst att uppträda inför över 1500 personer.
 
 
Det är roligt att gå på hockey, inte bara matchen utan även att träffa andra hockeytokiga människor som man inte träffar så ofta annars . Alltid skoj att prata lite under pauserna. Det är ju inte bara sådana man känner sedan innan man pratar med. I går pratade jag finska med en äldre dam som rest ända från Göteborg för att se matchen. Nu var det väl inte för Tingsryds skull hon var där, utan för att se sitt barnbarn Tommi Juntunen spela.
 
 
Porträtt blev det ett par stycken igår också. Först ut är nummer 9 Måns Hermansson, Tingsryds fostrade spelaren som tagit klivet upp från J20 laget.
 
 
Sen har vi Tränar duon med Martin Karlsson i spetsen. Martin som byggde upp Troja med många ungtuppar och spelare från närområdet och spelade dem upp i Allsvenskan. Jag hoppas innerligt att han lyckas lika bra i Tingsryd.
 
 
Sen har vi den assisterande tränaren som inte behöver någon närmare presentation. Om du mot förmodan inte vet vem han är så får du googla på Larry Pilut :)
 
 
I morgon blir det Jössarinken, eller Jönsarinken som speakerskan sa igår. Mörrum har Gröna Brigaden ett par nidvisor om som har dammats av under sommaren kan jag tro :)
 
Målvakten Gustaf Lindvall verkar vara en liten spelevink. Pardans i Nittorp och en egen variant igår, då han tackade publiken. Sådant brukar uppskattas!
 
 
Med denna bild avrundar jag kvällens blogg och hoppas på många Taifsupportrar i Mörrum imorgon / Eva-Lena
 
Helsingborg, TAIF, Tingsryds AIF;

Kommentera inlägget här: