Tingsryd-Halmstad 5-4

Hockeyblogg
Ja, vad säger man om detta då? Första perioden stod jag vid sargen vid Taifs mål, men när det blivit 2 mål bakåt och Halmstadsklacken (typ 5 pers) börja bonka trumma pallade jag inte att stå där längre.
 
 
Tänkte att om jag står på andra sidan så kommer målen där. Men ack vad jag bedrog mig, ett mål till trillade in i Taifs kasse. Vad händer??? Det var nog många som undrade det. Visst Tingsryd redde upp det som vi vet. Dock är det inte första gången grabbarna börjar i halvfart. Snart kanske vi möter ett starkt defensivt lag som spikar igen efter att de gjort några mål i första perioden.
 
Efter första pausens fotograferande i Skybaren, så tänkte jag att jag går in i båset, så det blir lite ordning och reda :) Till en början var det rätt kaxigt i Halmstadsbåset med många hånleedenden mot Tingsrydsspelarna när de gick in för att byta. De lyckades med att sätta ett 4:de mål innan Tingsryd vaknade till liv. Två snabba mål och det var match igen.
 
Det blev ett skärrat Halmstad och ja det är svårt att leda med 3-0 brukar man säga och helt plötsligt kommer jag att tänka på en annan match. Minns ni den? Mot Vita Hästen när Tingsryd låg under med 3-0 och vände och vann med 5-4 "It aint over until the fat lady sings"
 
 
När det stod 2-4 och matchen vägde lite kom ett mycket viktigt mål av Netterberg. 3-4 och det var verkligen match igen.
 
 
 
Det måste ha varit en omvänd känsla i lagen att gå till den andra periodvilan. I tredje perioden kom sedan kvitteringsmålet av Kevin Ekman-Larsson som normalt spelar i Taifs J20-lag.
 
 
 
 
I och med det målet slutade matchen 4-4 och förlängningen var ett faktum. I förlängningen blev Jacob Nilsson fälld och domaren dömde utvisning vilket många protesterade emot.
 
 
 
Hursom så är det domaren som dömmer och detta gav Tingsryd spel 4 mot 3 och detta resulterade i Perssons 5-4 mål och två pinnar även i denna match.
 
 
Så skönt det kändes. Tänkte på Palle som hade med sig sin fästmö på hennes första hockeymatch. Efter första perioden så  var det kanske inte var den bästa matchen att ta henne till, för att fostra henne till Taifare men efter slutsignalen är jag övertygad om att hon säkert fann nöje i hockeyn :)
 
 
Nästa match är på söndag borta mot Kristianstad, där fd Taifspelaren Simon Stark numera spelar. Det ska bli skoj att åka ner och även kika på hans spel. Vissa spelare har en speciell plats i mitt Taifhjärta.
 
 
I morgon är det äntligen fredag. Min favoritdag / Eva-Lena
Halmstad, TAIF, Tingsryds AIF;

Kommentera inlägget här: