Nytt lag att lära känna

Hockeyblogg
Jag ska ärligt säga att jag inte har helkoll på samtliga spelare i årets trupp. Jag vet att det kommer, en efter en kommer man att lära känna dem och deras spelstil. Det finns ju också en och annan från förra säsongen. Tänkte att jag skulle försöka få närbilder på samtliga spelare i laget.
 
Jacob Nilsson
 
Eftersom hockeyspelarna har hjälmar på sig så ser man ju dem inte så bra om man sitter på läktaren en bit ifrån. Tänkte jag skulle lägga ut fotografier på dem jag lyckas fånga på bild. Vill man sedan ha en närmare presentation av dem så finner man det på Taif.nu
 
Robin Olsson
 
För ni har väl sett det på Taifs hemsida under A-laget / spelartrupp 2013/2014. Där hittar ni länkar både till en intervju med samtliga och elitprospects
 
Olof Svensson
 
Här var tre stycken ur A-lagstruppen. Jag har fångat en till på bild. Vet inte vad han själv tycker om denna bild men jag gillar den! Gäller att ha tungan rätt i mun och han har ju lyckats bra hittills.
 
Jarkko Oikarinen
 
Med denna bild avslutar jag kvällens blogg. Imorgon ger jag mig på spelarna igen med min kamera då vi möter Helsingborg hemma.
 
Ha en trevlig tisdagskväll / Eva-Lena
 
 
 
TAIF, Tingsryds AIF;

Kommentera inlägget här: