Bussresa till Nittorp

Hockeyblogg
Allt började på en bussresa hem från en förlust mot Vita Hästen i Norrköping, som ni kan läsa om i den tidigare bloggen.På den hemresan var det någon, minns inte vem som kläckte idéen, som gick runt och tog upp beställningar till den första bortamatchen till nästa säsong. Oavsett vart resan gick. Nu visade det sig att den gick till Nittorp. Min första tanke när jag hörde det var "Och var f*n ligger Nittorp??"


Vi fyllde en buss på den hemresan och sedan dess har det blivit 3 bussar. Målet var att komma upp till invånarantalet i Nittorp 168 personer. Bussarna räckte inte riktigt för att nå det målet men räknar man in även de som tog sig dit i egna bilar så nåddes nog målet.


Det pratas om medgångssupportrar men under gårdagens resa hörde jag någon prata om motgångssupportrar. Det är nog ett rätt bra benämning på just Tingsrydssupportrarna. Ju hårdare det blåser ju starkare står vi.

Matchen började lite krampaktigt. Taif hade svårt att få till avsluten. Dock släppte den krampen och i sista perioden blev det lite ketchupeffekt.Matchen slutade i tennissiffrorna 2-6 till Tingsryds. Det var rätt gott att åka hem efter en sådan vinst. Tror även detta var bra för spelarnas självkänsla.


Här hemma har vi satt som mål att besöka samtliga borta arenor minst en gång under denna säsong. Mörrum till helgen, dock blir det Dackehallen där emellan, på onsdag när vi möter Helsingborg.

Ha en trevlig kväll / Eva-Lena
Nittorp, TAIF, Tingsryds AIF;

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Jamen se denna sport.....
De kalla ishallarnas tid är förbi, för min del i alla fall :):)
Å du ska åka till samtliga borta-arenor minst en gång, stackare, hihi.

Glad i alla fall att ni slog Nittorp, jomen ärligt. Vi hade en i byn som bara gapade om Nittorp varje jäkla hockeysäsong, hur mycket bättre än Åseda de allt var. Så det kan han ha :):) Heja Tingsryd!

Svar: Haha, ja visst är det synd om mig. Speciellt när det är självvalt måste ju innebära att jag är självplågare :)
Ja, det kan han ha :D
Eva-Lena