WOW

Hockeyblogg
Jag bara älskar det nya objektivet. Det blev precis den aha-upplevelsen som jag var ute efter. Kunde ju inte vänta ända till i morgon, då A-laget spelar, så eftersom J 20 mötte Linköping idag så passade jag på att åka till Tingsryd och testa det redan idag.
 
 
Med det nya stativet med bländare f 2.8 kunde jag fotografera med en slutartid på 1/1600. Jämfört med det gamla som jag endast kunde ha en slutartid på 1/400 det är en jävla skillnad. Jag behövde inte efterbearbeta bilden så som jag tidigare behövt, både med ljus och skärpa.
 
 
Sen upptäckte jag att det funkade att ta närbilder. I TV-läget ställde jag in så att jag hade rätt inställningar för spelet och på M-läget ställde jag in efter ljusförhållanderna i båset. På så sätt behöver jag inte bära med mig bägge kamerorna......eller kanske ändå bäst att göra det för nu fotograferade jag inte publiken. Hm, så det är nog säkrast att ta med bägge imorgon också.
 
Besvikelsen speglas i ansiktet efter Linköpings 2-2 reducering
 
Undrar vad han sa som fick domarna att se så glada ut
 
Linköping vann till slut med 3-4. I morgon blir det att ta sig till Tingsryd igen och fotografera när Nittorp kommer på besök. Längtar redan, det var så jäkla skoj med det nya objektivet. Kommer att sätta en hög press på mig att ta bra bilder för nu kan jag inte längre skylla på utrustningen.
 
Ha en fortsatt go lördagskväll / Eva-Lena
 
J20, TAIF;

Kommentera inlägget här: