Tingsryd-Kallinge/Ronneby 5-1

Hockeyblogg
Nio raka segrar, sist vi hade sådan vinst svit var i ettan. Inget ont som inte har något gott med sig. I SHL talas det om sviktande publiksiffror och oron kring detta. I går var det glädjande att komma till ishallen och se kön ringla sig ända ut till vägen.
 
 
Och vilken stämning det var i hallen. Derbymatch och många bortasupportrar gjorde att sångerna och hejaramsorna avlöste varandra.
 
 
 
Jag är inte mycket för att skriva om matchen dock vill jag säga att grabbarna växer i mina ögon och får ihop spelet mer och mer. Vilket är glädjande, Netterberg är en spelare som jag gillat från start och leverera kan han också. De två första målen stod han för.
 
 
Jag lyckades fånga Olof Svenssons mål. Det var inte lätt att fotografera i båset i går. Jag har ju varit lite bortskämd med att få stå där ensam men nu fick jag dela med mig till två andra fotografer. Två är okey men när vi var tre så blev det lite trångt.
 
 
Det var många som ville tacka klacken för den fina stämning de skapar. I går lyckades de få alla på sittplats att resa sig i slutminuten.
 
 
 
 
Lindwall fick förtroendet att vakta kassen. Det känns tryggt att ha två så bra målvakter som vi har. Både Ragnewall och Lindwall verkar vara i toppform.
 
På onsdag möter vi Nybro borta. Det är ombyggnad i deras hall så det gäller att vara där i tid för att få biljett. Finns endast plats för 1500 personer. Nybro är det enda lag som slagit oss. Dock var det i seriepremiären hemma och Tingsryd var ett helt annat lag då än vad de är idag. Dock får killarna inte underskatta Nybro eller ha för stort självförtroende efter 9 raka segrar. Är faktiskt lite nervös.....
 
 
Ha en skön måndagskväll / Eva-Lena
 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Ingemar Ekberg:

skriven

Så himla bra skrivit och vilka fina foton du tagit!

Svar: Tack Ingemar :)
Eva-Lena