Helsingborg-Tingsryd

Hockeyblogg
Ja, igår var vi ner till Helsingborg. Vi kom lite sent och missade första halvan av period 1 orsaken var att vi ver tvugna att ställa oss hur lång bort som helst. Trodde därför det skulle vara mycket folk men ack där bedrog jag mig. Typ 385 personer, närmast sörjande kändes det som och Taifsupportrarna hördes mest.
 
 
Och vet ni, det finns Taifare i Helsingborg med. Tyckte mig känna igen en av dem men kunde inte placera honom. När jag berättade för Christer att han har en blogg "kungibaren" då kom han på var vi setts. Vi har ju, bara i år, slaggat på Clarion Grand Hotel i Helsingborg. Där står han och blandar våra drinkar i baren.
 
 
Till Nyår har Chriser och jag bokat en bussresa, övernattning på Grand Hotel och Wallmans salonger till kvällen. Kungen i baren jobbar, så vi lär ses. Jag får väl köpa med en Taifkopp från shopen till honom. Världen är bra liten :)
 
Såg en annan bekant i hallen. Taifläsken har letat sig ner till Helsingborg också.
 
 
Matchen då? Inget skönlir och Taifgänget hade ingen bra kväll på isen. Dock är det otroligt starkt att ändå vinna.
 
 
Jag brukar säga att den spelare som är med på många bilder har gjort en bra insats i matchen. Ofta stämmer det, så tyckte tydligen flera igår och matchens Taifslirare tilldelades Holst, som också figurerade på många av mina bilder denna kväll. En annan som gjorde en ytterst viktig insatts igår var "Ragge"
 
 
Som sagt vi vann men det avgjordes i straffar och Taif fick 2 poäng med sig hem. Owesson satte bägge sina straffar.
 
 
På söndag spelar vi hemma mot Mörrum. Jag hoppas på att många Taifare tar sig till hallen och stöttar laget i detta derby.
 
 
Ha en skön torsdagskväll / Eva-Lena
 
 
Helsingborg, TAIF, Tingsryds AIF;

Kommentera inlägget här: