Time att kliva ur dvalan

Ja, Tingsryd har vunnit ett par matchen trots dåligt spel men igår blev det stryk med 5-2 mot Mörrum. Helt rättvist, tycker jag. Mörrumskillarna ville och vann medans Tingsrydsspelarna trodde de skulle vinna ändå. Lite så känns det. När såg vi riktigt bra spel från dem en hel match eller åtminstonde en hel period?
 
 
Samtidigt har jag väldigt svårt att kritisera dem för Taif toppar tabellen med 8 poäng ner till tvåan och 18 poäng till Helsingborg som ligger under kvalstrecket just nu. Det var däremot inget roligt att redigera bilderna från igår.
 
Man brukar säga att en bild säger mer än 1000 ord. Det ligger lite i det men det är ju fotografen som väljer vilka bilder man vill visa. En bild kan ju vara väldigt missvisande om resultatet blir omvänt. Ska försöka förklara vad jag menar.
 
 
Denna bild hade varit klockren ifall Tingsryd vunnit. Vad säger bilden nu?? Egentligen ingenting eftersom Mörrum vann. När jag fotograferar tar jag en massa bilder men väljer endast ett fåtal som jag visar. Varför kan man då undra. Jo, för att jag vill att bilderna ska säga något, om inte annat så vill jag att de ska spegla resultatet. Och det har ju inte varit svårt med tanke på att jag focuserar på ett lag och det laget bara vinner och vinner.......dock inte igår.
 
Eftersom jag vill att bilderna ska förmedla något och inte bara vara matchbilder så har jag valt ut bilder som inte direkt är spelbilder men ändå speglar gårdagen.
 
 
Vad har hänt med våran Taifman? Är det inte dags att damma av honom och låta honom roa våra småsupportrar?
 
 
Inga sjungande glada Taifsupportrar när slutsignalen ljudit. Bättre fredag hade de nog tänkt sig. Jag har lagt ut lite fler bilder på flickr om ni vill in och kika.
 
På söndag är det match igen, hemma mot Halmstad. Hoppas killarna hittar motivationen och farten igen. Går man ner i tempo och är där för länge så är det ännu svårare att hitta tillbaka till det snabba, braiga spelet. Man vill ju inte att det ska ta ett par matcher efter jul att hitta tillbaka. Det kan vara förödande när man möter topplagen från de andra division 1 serierna.
 
Ha en go lördag / Eva-Lena
 
 

Kommentera inlägget här: