Taif-Kristianstad 9-1

Hockeyblogg
Ja, siffrorna säger ju en heldel. Samtidigt som det är jäkligt enkelt att vara Taifare idag så får vi inte dra i en för hög växel. Ödmjukhet inför det som komma skall. Gillar inte riktigt liknelser som görs med säsong 09-10 eller Trojas resa med Martin Kalsson vid rodret. Vill inte sätta mig på en för hög häst, hellre en liten ponny.
 
 
Samtidigt vill jag inte förringa lagets insats. De är fokuserade, ger allt i alla lägen, och efter att man lyssnar till deras intervjuer efter matcherna så tycker jag mig höra en ödmjukhet också.
 
 
Lika lätt som det är att vara Taifare, lika svårt var det nog att vara KIK:are igår. Inga muntra miner där inte. Efter 2 perioder var det flera som valde att styra hem till skåneland igen.
 
 
Det var rätt avslappnad stämning i båset igår. Försökte fånga en leende Martin, jo då han kostade på sig ett leende, dock lyckades jag inte fånga det på bild......denna gång :)
 
 
 
 
 
Nu ska jag försöka lägga upp ett Flickr konto där jag lägger lite olika bilder från matcherna jag åker på. Kommer inte vara drösvis utan enbart typ 5-10 bilder som jag är riktigt nöjd med. Sen försöker vi fixa med lite länkning, vi får se hur det går med det.
 
Ha en go måndagskväll / Eva-Lena
 
 
KIK, Kristianstad, TAIF, Tingsryds AIF;

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jonas:

skriven

Hej Eva-Lena
Tänkte höra om du har en skön bild med lite glädje(TAIF) tänkte göra en sk bild i bild till mitt visa kort
Ha det bra Med vänlig hälsning, Jonas
Da. Ses till nyår om ej tidigare

Svar: Hej Jonas
Har försökt maila dig men får felmeddelande. Maila mig gärna så att jag får din mailadress korrekt
" eva-lena.ramberg@taif.nu "
Häls. Eva-Lena
Eva-Lena