Annorlunda fotouppdrag

Det är lite roligt med dessa små udda fotouppdrag som jag åker på. En utmaning utan like och man vet inte riktigt vad det blir eller vad som förväntas av en. Ett tag var jag lite orolig eftersom jag inte har all utrustning som krävs för inomhusfotografering i skumbelysning.
 
Oskar förbereder lite inför första scenen.
 
Jag kan inte ännu berätta vad det handlade om för foton eller delge er fotografierna. Ni får hålla utkika, de kommer att dyka upp på nätet. Bygglampor funkade bra att använda, speciellt utomhus i mörkret.
 
Förberedelser inför andra scenen.
 
Det var inte riktigt klart var jag skulle fotografera innan jag kom, utan det gav sig allt eftersom. Vid denna miljö skulle jag haft broddar på kängorna. Halkade på isen som ni ser på bild. Hade svårt att sova på sidan i natt ett regält blåmärke på höften som ett litet minne. Som sagt en riktig utmaning blev det. Nu är de dock redigerade och bör nog snart finnas till hands inom kort.
 
Föreberedelser inför tredje och sista scenen.
 
Nyfikna?? Håll utkik!! Kom på när jag såg staken att jag lovat mamma att hjälpa henne imorgon och plocka fram julsakerna inför helgen och första advent. Trodde faktiskt det var bortamatch mot Helsingborg i morgon tills jag såg reklamen på FB att köpa hemmatchen via Taif-TV. Så nu får lilla mor stiga åt sidan för hockeyn, fast jag lovar jag ska hjälpa dig på torsdag, puss på dig kära mor :)
 
/Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Hm hockey killar iförda endast skridskor på isen. Ser framemot fotona 😊
Kram och hälsa mamma sen

Svar: Haha...Det ska jag göra. Kram
Eva-Lena