Kanske dags för en uppdatering?

Allmänt dravel
Ja, jag har tänkt skriva om vår tripp till Mallorca men det är så mycket jag vill delge så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Vet inte ens om jag klarar att sammanfatta allt i en blogg ens.
 
Anledningen till resan var ju som ni säkert vet att vi, Christer och jag skulle ner och gifta oss. Måndagen den 29 April gick flyget till Palma med på flyget förutom Christer och jag var mina grabbar och Mickes Jennifer. Fredriks Matilda var redan på plats och dagen efter flög Christers dotter Jenny ner från Skavsta och anslöt sig till oss. Hela familjen var samlad och jag tyckte det var underbart. Nu i efterhand kan jag känna att det hade känts otroligt tomt utan dem alla. Jag är verkligen glad att vi kunde ordna så att de kunde vara med att dela denna, för oss, så stora tillställning.
 
 
Från början var det tänkt att vi skulle gifta oss vid hamnen utanför Svenska kyrkan men sedan blev det klart att vi kunde gifta oss på takterrassen på Hotel Feliz i Palma. Hotellet är Svenskt ägt och min lille Fredrik har sökt anställning där i sommar. Visserligen har han redan ett arbete klart i Palma Nova men han skulle hellre vilja jobba på detta hotell, bland annat för att det ligger väldigt nära där han ska bo.
 
 
På balkongen där damen solar ägde själva vigselakten rum. Terrassen vill vänster använde vi sedan som en samlingsplats där vi minglade och snarrade på lite snacks. Balkongen nedanför damen tillhörde vår suite och där intog vi en champagne frukost dagen efter.
 
Själva vigselakten var jättefin och prästen var så go. Ärligt så är jag kanske inte den mest trogna kristna själ och har lite svårt med högtravande kyrkomässor, men detta var helt i min smak. Mycket prat om kärlek, känslor men ändå väldigt allvarsamt och givetvis även den mer traditionella ceremonin som tillhör ett giftermål. Vi log lite för oss själva då även hockeyn fördes på tal som en sammanfogande länk.
 
 
Efter att vi avgett våra löften träddes ringen på fingret.
 
 
Efter det så var det då dags för den obligatoriska kyssen.
 
 
Så var man herr och fru Ramberg på riktigt, livet i synd är förbi ;-) Sen utbröt ett kram kalas och skålande i Cavas. Lite organiserat fotograferande med familjen, tjejerna för sig, herrarna för sig osv. Sedan drog sig brudparet tillbaka till sin suite för att byta om till lite ledigare klädsel, innan vi alla förflyttade oss över till den andra delen av Terrassen.
 
Här blev det lite lättsammare och alla passade på att njuta av solskenet och det goda tilltugget.
 
 
Här sitter vi och kikar i en "Love book" som vi Fredrik och Matilda gjort åt oss. Den gav många goda skratt och glädjetårar då den med hjälp av bilder, fagra ord och roliga citat gick igenom våra tre år tillsammans.
 
 
Kvällen avslutades med en fantastisk god grillbuffé nere i restaurangen. Kameran lades undan för resten av kvällen.... What happens in Palma stays in Palma ;-)
 
Nu har jag berättat om själva bröllopet och denna blogg tillägnar jag mina nära och kära som inte kunde närvara denna stund. Resten av resan får jag nog fördela på fler blogga, som sagt det hände många roliga och minnesvärda saker på denna resa.
 
Önskar en alla en riktigt go kväll / Eva-Lena
 
 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 cw:

skriven

GRATULERAR till det vackraste brudaret jag sett på länge. All lycka till er och bara så du vet så gläds jag med dig KRAMARi massor

Svar: Tack goa söta du <3
Eva-Lena