Ja, då var man ett år äldre då.

Allmänt dravel
Fick lite panik när Micke sa att jag fyller 50 om 3 år. Jösses, det kan väl ändå inte stämma!!! 50 år, då är man ju gammal :)
 
I dag gjorde vi som så att vi alla åkte hem till mamma och käkade tårta. Jennifer hade laddat ner en app på sin mobil med Harlem Shake. Små tokiga blev vi och spelade in en liten film och oj vad vi skrattade. Mamma bangar inte för mycket hon heller. Hon är så jäkla go!! Vet inte hur man gör för att få in filmen här, men jag lägger en länk till Youtube och hoppas att det funkar.
 
Harlem Shake
 
I dag var jag hos sjukgymnasten. De hade fått svar på magnetröntgen som visade att jag fått en utbuktning på disken mellan 6-7 kota tror jag det var. Alltså inte så illa som diskbråck dock illa nog. Inget att oroa sig över. Troligtvis kommer jag att bli fullt återställd men det kommer att ta tid. Jag skall fortsätta med den övningen jag fick sist. Vi försökte oss på en ny övning men den gjorde alldeles för ont så den får vi lugna oss med ett tag till, sa han. Om en och en halv vecka skall vi ha en ny träff och förhoppningsvis är jag ännu bättre till dess.
 
Ha en forsatt bra kväll / Eva-Lena
 
 

Kommentera inlägget här: