Hockeydag

Hockeyblogg
I går var det kvalmatch nummer 3 mot Björklöven. I bilen till Tingsryd så tyckte både jag och Chrille att det kändes som att vi skulle gå segrande ur bataljen och så blev det! Så jäkla gott. Det var 3 mycket viktigta poäng och jag hoppas detta gav grabbarna i laget det självförtroende de så väl behöver inför återstående matcher.
 
 
Det är lite roligt att stå och fotografera mellan lagen. Man hör hur snacket går och igår gjorde Björlöven en stor tabbe. Under hela första perioden så försökte de psyka Tingsryds spelarna. -Det är så jävla lätt stt komma in på deras mål, vrålade en spelare när han kom in efter ett byte. -Bra byte Gustafsson, vrålade en annan Björklöven spelare när Hampus kom in i båset. De använde även det engelska språket så att Smotherman skulle förstå gliringarna. Dock hade dessa psykningar en motsatt effekt och blev nog mer tändvätska åt Tingsrydsspelarna som tog lednigen med 1-0. I andra och tredje perioden var Björlöven mer koncentrerade på sitt eget spel.
 
Det fanns försök till försoning.......
 
......men de var inte att lite på......
 
Vilket Tommy gjorde klart för honom :)
 
Vi har en nyckelspelare i laget som jag vill tacka extra mycket, Michal Zajkowski. I går fick han hålla nollan mot Björklöven.
 
 
Till nästa match så blir det en långresa för Taif som skall möta Piteå på onsdag. Två dagar senare ska de ta emot Karlskrona hemma. Hoppas killarna kan hålla ihop detta och vara på tå hela vägen.
 
 
Önskar er alla en skön söndag / Eva-lena
 
 
 
Allsvenskan, Hockey, TAIF, Tingsryds AIF, björklöven, kvalserien;

Kommentera inlägget här: