Fotouppdrag

Hockeyblogg
Till gårdagens match så fick jag ett fotouppdrag av mediagruppen i Taif. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är skitkul med dessa små uppdrag då jag får tänka till och få uppslag på vad jag ska fotografera. Nu var det att försöka fånga atmosfären i hallen. Försöka förmedla vad Taif står för. Ni vet de där orden Stolthet, hjärta, tradition. Bilderna kommer kanske användas för sponsorbroschyrer om de blir tillräckligt bra vill säga.
 
Stolthet
 
Det var tacksamt att fotografera igår när det var så många i hallen. På bilderna ser man inte många tomma platser. Det är ju något som hallen är känd för, trots vår litenhet som samhälle så fyller vi hallen. Många trogna supportrar.
 
 
 
 
Inför kvällens fotografering fick jag ett ackrediteringskort. Kortet gjorde att jag kunde gå som jag ville i hallen. Ingen skillnad egentligen eftersom ingen tidigare stoppat mig när jag gått runt i NGA. Eftersom jag i princip är på varje hemmamatch så känner de flesta igen mig. Däremot ger detta mig en fantastisk möjlighet att kunna fotografera på borta matcherna. Där har jag haft bakbundna händer och inte fått komma så bra till för fotografering. Synd att det inte är så många matcher kvar på säsongen bara ;)
 
 
Jag kommer att ta mig till Karlskrona. Dessutom har jag onsdagsmatchen mot Piteå kvar innan jag ska sammanställa alla fotografier. Jag har några bilder i huvudet som jag ännu inte lyckats få på bild. Jag vill ha fler enskilda kort på personer i olika sammanhang.
 
 
 
 
Jag tog flera fotografier uppe i restaurangen. Dock blev jag inte nöjd med någon. Jo, det var väl okey bilder men jag lyckades inte fånga det som jag vill att bilden ska förmedla. Jag blir nog tvungen att arrangera en bild uppe i restaurangen för att få den som jag vill. Jag tycker det är riktigt roligt att ha ett mål med fotograferandet och inte bara fotografera för fotandets skull.
 
I går fick jag väl mest till att fånga helheten, mängden med folk mm. På de nästkommande matcherna ska jag fokusera lite mer på händelser.
 
 
Det gäller att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. I går när jag såg att klacken började veckla ut ovan tifo, befann jag mig i helt fel ände. Sprang som en galning under ståplatsläktaren till andra sidan men hamnade ändå inte riktigt rätt. Skulle ha tagit andra hållet och tagit bilden från sittplatsläktaren på andra sidan istället. Dock var beslutet fattat och jag skulle inte haft tiden att ta mig dit.
 
Nu väntar Karlskrona i morgon, bussplatsen bokad och kameran laddad.
 
Ha en underbar söndag / Eva-Lena
 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Så fina bilder Eva-Lena! Duktiga du. Kram