Förlust i Umeå

Hockeyblogg
 
Ligger på hotellet i Sundsvall och känner mig lite uppgiven. Är rädd så trött i både kropp och knopp. Tänkte åtminstonde orka med att lägga ut en lite blogg från dagens match. Resan i sin helhet får jag blogga om när jag kommer hem. Matchen var väl den minsta behållningen från denna resa. Inte nog med at Tingsryd förlorade. Vita hästen och Karlskrona vann, så just i denna stund ligger vi under sträcket och det ligger inte längre i våra händer.
 
 
Vi var några taifare. Dessa glade miner hade vi innan match. Vi får hoppas att Öster spelar bra i Stockholm så att Ola och Daniel får se en vinstmatch denna påskhelg.
 
 

Säga vad man vill om matchen i säg men med över 5000 personer i hallen så skapade de ett väldigt tryck. Jag tycket om hallen i sig. Däremot var det inte så välorganisterat. Det var ju bra att vi inte h´var fler Taifare på plats för någon bortastå fanns inte eller det var åtminstonde ingen som visste var vi skulle placeras då de släppt bortastå till hemmapubliken. Min önskan är att Taif och Björklöven skulle vara de två lag som spelar i Allsvenskan nästa lag. Just nu känns det som jag får ena halvan uppfylld fast det är ju inte den halvan som jag värdesätter mest. FAN, det är inte lätt att vara Taifare.
 
Imorgon blir det hemfärd med ett stop hos syrran och Kenneth på hemvägen. Ska bli gott att träffa syster yster. Hon får hjälpa mig att inte vara så dyster. Haha, nu var jag väl poetisk :)
 
Ha en fortsatt trevlig påskhelg / Eva-Lena
 
 
Allsvenskan, Hockey, Tingsryds AIF, Umeå, björklöven, kvalserien;

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Välkomna...Jag ska krama dig hårt och även ta ut tänderna för din skull så du får ett gott skratt :))

Svar: Det var så gott att få träffa dig <3
Eva-Lena