Fördel hemmaplan?

Hockeyblogg
 
Jag har varit iväg hela veckan på säljkonferens men via twitter och ett argt samtal från Daniel så har jag fått till mig det senaste, att Tingsryds AIF ger bortalaget halva ståplatsläktaren?? Idag när jag, kom hem, såg jag på ett inslag på TV 4 nyheterna där de informerade att Hockey Allsvenskan, pga detta, bedömt matchen som en högrisk match eftersom det förekommit hot. Vem har tagit beslutet att släppa halva ståplatsläktaren till Karlskronas supportrar?
 
I TV inslaget intervjuades ordförande Torsten Liljegren. Torsten berättade att han fått dödshot och tyckte inte det var så trevligt, men han tog det inte så allvarligt utan menade att det sagts med glimten i ögat. Nu tror jag väl inte heller att hoten kommer att verkställas. Dock tror jag väl inte det sagts med glimten i ögat?
 
Vad innebär då detta beslut? Ja, enligt min mening så innebär det att man försvagar sin fördel av att spela på hemmaplan. Karlskrona kommer att ha  "apburen" med chans till trummor och vimplar och en sektion på andra sidan till förstärkning. Kan riktigt höra när de vrålar "andra sidan är ni klara?"  Våra sittplats supportrar får verkligen se till att stå på tå i morgon och stötta Gröna brigaden
 
Jag skulle vilja veta i vilket syfte man har gjort på detta sätt? Vad finns det för vinning för vår förening i detta? Dessutom kostar det en heldel extra eftersom det helt plötsligt blir klassat som högriskmatch och extra resurser måste sättas in. Hur genomtänkt är detta beslut egentligen? Ett riktigt korkat beslut, enligt mig.
 
Är detta beslutet taget av ordförande ensam eller är det ett styrelsebeslut fattat på detta? En styrelse väljs för att värna om medlemmarnas intressen och har fått mandat att fatta beslut. Dock anser jag att man som styrelsemedlem ska lyssna till sina medlemmar. Allas åsikter kan givetvis inte tillgodoses, men i detta fall anser jag väl att många har sagt vad de tycker om beslutet.
 
Jaja, nu lägger vi detta åt sidan, så länge, och koncentrerar oss på morgondagens batalj rent sportsligt. Våra eventuella frågeställningar till styrelsen kan vi ju ta vid nästa årsmöte.
 
 
 
Hockey, Karlskrona, TAIF, Tingsryds AIF, kvalserien;

Kommentera inlägget här: