Åter i arbete.

Allmänt dravel
Ja, nu är jag så pass kurerad att jag börjat jobba igen. Den värsta värken är släppt och idag tar jag bara alvedon och paraflex som smärtlindring. En domningskänsla i armen har jag hela tiden men inte värre än att jag kan arbeta. På onsdag ska jag till sjukgymnast och förhoppningsvis får jag i slutet av veckan veta vad magnetröntgen visade. Men eftersom jag är så pass mycket bättre så har jag en förhoppning om att det inte är diskbråck, men det återstår att se.
 
Jaha, då blev det kvalserien för Tingsryd. Det är ju bara att gilla läget och hoppas att det går vägen. Magkänslan säger att det skiter sig men hjärtat säger att vi spelar i Allsvenskan även nästa år. Det kändes verkligen underligt efter vinst matchen mot Oskarshamn. Glädjen ville inte infinna sig då vinsten inte räckte eftersom Almtuna slog Mora. Kändes lite som man sett en match med lag man inte håller på och egentligen inte bryr sig om hur matchen slutade. Underlig känsla!
 
Går Sundsvall vidare till kval så får vi väl göra en repris och resa upp till Sundsvall igen. Eller fan vet om jag pallar en sådan resa, dock skulle den väcka många goa minnen ;-) I dag blev det klart att Petter lämnar tränarjobbet i Tingsryd. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Bra / Dåligt?? Ingen aning, det kan ju kanske ge en positiv effekt eller inte?? Usch, vad jag tycker illa om att vi hamnade i kvalet. Får nästan magont av att tänka på en eventuell division 1 serie igen :(
 
Dagens arbete har bestått i att gå igenom inkorgen. Mailen som kommit under de senaste veckorna har jag antingen vidarebifogat eller svarat på. Märker dock att jag hade lite svårt att komma ihåg vad jag gjort med dem så det blir lite extra arbete att reda ut allt. Borde ha rensat ur dem som blivit helt klara. Nu får jag istället undersöka till vem jag skickat eller vad jag svarat. Har ju inte alltid varit klar i skalllen när jag varit och spekat i mailen. Är det något jag missat så lär jag nog få höra det och kan då komma tillbaka med en förklaring.
 
I helgen har jag sytt lite på brudklänningen. Trots min litenhet så var jag för bred över bringan för att komma i den. Fick köpa siden band och göra om den i bak så att jag har snörning från midjan och upp. Däremot upptäckte jag att jag är alldeles för mager eftersom kläningen är en tubklänning så ser man axlar och skulderblad. Kan ju säga att jag inte såg vacker ut, skinn och ben :(  Ställde mig på vågen och upptäckte att jag gått ner 2 kg och det är MYCKET på lilla mig. Två månader har jag på mig att gå upp i vikt. 5 kg hade varit önskvärt. Slutar jag röka så vet jag av erfarenhet att det inte alls är någon möjlighet. Lite festligt, nästan alla som slutar röka är rädda för att gå upp i vikt. Min morot till att sluta röka är just för att gå upp i vikt.
 
Det blev en riktigt hoppig blogg idag men det är lite så det känns. Det är så mycket på G, så man har svårt att hålla fokus på en sak. Nu ska jag sätta mig med klänningen igen. Snörningen blev lite för mycket så jag måste testa med att inte snöra den så tätt utan kanske bara använda mig av varannan hälla.
 
Ha en go måndag kväll / Eva-Lena
 
 
 
 

Kommentera inlägget här: