Arla morgon

Allmänt dravel
Solen börjar gå upp och det är så tyst. Trafiken har inte dragit igång ännu på 25:an utanför. Vaknade vid 6 idag med huvudvärk och en värkande arm. Först gick jag bara ner och tog 2 alvedon och kröp ner igen jämte min sovande sambo men sömnen ville inte infinna sig så jag beslutade mig för att kliva upp. Efter ett par baljor kaffe är jag nu redo för att möta dagen.
 
Verkar bli en solig dag idag. Tänkte jag skulle valla mamma :) Kanske med en tur till Växjö och barnbarnen i Hovmantorp. I morgon fyller Micke 22 år. Hua, vad tiden går. Han är född 4 dagar efter min 25 års dag. Herrejösses, han är ju snart lika gammal som jag var då.....vart tar åren egentligen vägen??
 
 
Mycket av mina tankar kretsar just nu till det stundande bröllopet. Det börjar kännas mer verkligt nu. I går eftermiddag var vi in til stan och provade ut frack till Christer. Det är något speciellt med en man i frack och mitt hjärta gjorde en extra liten volt igår när jag såg på den man som vunnit mitt hjärta.
 
 
Nu är våra kläder inför bröllopet ordnade. Köpte passande smycken igår och skorna är beställda. Vet dock inte om jag ska ha dem för det kan bli lite för mycket turkost men om det inte blir bra med dessa så kommer jag ändå att ha användning för dem. Jag måste ha köpt de sista paret för nu var de turkosa slutsålda :)
 
http://www.bonprix.se/produkt/sandalett-svart-958805/?type=image
 
Eftersom alla barnen följer med på resan så har jag en privat frisör (Christers dotter Jenny) en stylist (Mickes flickvän Jennifer) och en duktig fotograf (min son Fredrik) Skulle behövt ha en florist också men jag tänkte nog agera sådan själv. Jag vet nämligen hur jag vill ha brudbuketten och jag vet att jag skulle kunna skapa den själv, enda som ligger mig i fatet är väl tiden. Vi kommer ner på måndagskvällen och har egentligen bara tisdagen till att handla det som återsår. 1 Maj är nämligen en helgdag även på Mallorca. Vi får se hur vi gör med blombuketten.
 
Nu är klockan snart 8, undrar om jag ska försöka krypa ner och sova en timme eller två. Tilda kommer att hålla sig lugn i allafall för hon har fått varit ute alla redan. SMP har jag hämtat in till lilla gubben, så han slipper ut i den kyliga morgon luften. Han måste ju bara älska mig då :D
 
Ha en go helg / Eva-Lena

Kommentera inlägget här: