Vart har jag hamnat.

Allmänt dravel
I dag lastade jag in kameran i bilen och for till Tingsryd. Skulle reka lite inför ett fotouppdrag, hitta de rätta platserna så att man är klar med den biten, när jag sedan träffar modellerna. På väg till Tingsryd mötte jag något jag definitivt inte hade väntat mig att möta.
 
 
Glad som en lärka var jag över att kameran var med. DEN ska alltid vara med framöver för man vet aldrig vad man kan få på bild. Snabbt vände jag om bilen, körde om ekipaget och stannade en bit bort.
 
 
De var inte alls ovilliga att bli fotograferade, snarare tvärt om. "The Malboro man" :) och en sydstats böna
 
 
De var flera personer med både barn, vuxna och äldre. Kontrasten i nästa bild är rätt häftig men lastbilen i förgrunden.
 
 
När jag åkte runt och letade efter passande platser körde jag på en mindre väg som ändå var rätt trafikerad. Helt plötligt dök där upp en liten hund och bilarna saktade in. Jag fann inte det jag letade efter utan efter en stund vände jag om för att leta vidare. Hunden strosade förfarande runt på gatan och då kunde jag inte bara köra vidare. Jag klev ur bilen och lockade till mig hunden. Snäll var den och jag letade efter hansbande vilket den givetvis saknade. Jag kunde ju inte bara lämna hunden där. Jag öppnade bakdörren och hunden gick fram till öppningen och i princip väntade på att jag skulle lyfta in den. Vilket jag gjorde och den la sig till rätta??
 
Jaha och vad skulle jag nu göra?? Körde fram till bebyggelse och såg att det var någon hemma i ett av husen. Stannade bilen och frågade om de kände igen hunden. Damen gick fram till bilen där hunden glatt hoppat fram i förarsätet. Hon kände inte igen den och jag börja förbanna mig att jag var så dum att jag tog på mig detta. Samtidigt vet jag ju att jag inte hade gjort annorlunda om jag fått en ny chans. Precis när jag skulle backa ut för att köra vidare så kom en ung tjej cyklandes och tack och lov så visste hon vem ägaren var och tog på sig att lämna tillbaka hunden. Gott, kände att jag gjort dagens goda gärning. Vilken go dag detta varit :)
 
Ha en fortsatt skön måndag / Eva-Lena
 

Kommentera inlägget här: