Sommarstuga?

Allmänt dravel
Vi har länge pratat om att skaffa sommarstuga. Både jag och Chrille vill ha en stuga som ligger vid vattnet. I dag fick vi en impuls och åkte och tittade på en liten stuga
 
 
Tomten går ända ner till vattnet med en egen liten strand och brygga. Visserligen är bryggan fallfärdig men jag har inte tummen mitt i hand så den ska man kunna fixa till. Även den lilla stugan behöver en lättare renovering.
 

Inget vatten eller avlopp men det har vi hemma och det är inte långt hem, en bilresa på 15 minuter bara. Kan ju kännas knäppt för många, att skaffa en stuga så nära, men vi ser det som en fördel. Tänk en solig dag och man kan åka ut ett par timmar och sola lite och kanske ta sig ett litet dopp. Jag är ju inte bekväm att gå ut i bikini här på storgatan.
 
Daniel var med oss och även han blev eld och lågor. Han tyckte vi skulle skaffa en liten båt också, så han och bröderna kunde ge sig ut och fiska :)

 
Tänk bara att få sitta med morgonkaffet här vid vattnet en tidig söndagsmorgon. Känna lugnet och tystnaden.
Utsikten från altanen är idag lite skymd för det är så mycket björksly som vuxit upp, men det är lätt att röja undan.
 
 
Sen får man klippa fram gräsmattan. Det nybyggda förrådet blir en bastu i min fantasi. Bastu är ett måste, finne som man är ;-) Åhh, vill sätta fart direkt. Än har vi inte ens köpt det, men vi vill!! Vi får se vad det blir av det hela.
 
Ha en go lördagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Irene Svensson:

skriven

De tycker jag absolut ni ska slå till på om ni känner er sugna..

Svar: Ja, vi har starka funderingar på att slå till :)
Eva-Lena