Närproducerat samt export

Hockeyblogg
Som jag skrivit tidigare så har jag haft lite fotouppdrag. Alltid lika roligt och utmanande. Resultatet blev lite blandat. Första shooten var jag nöjd med och fick just den bild som jag var ute efter. Olof Svensson var mycket samarbetsvillig och gjorde ett fantastiskt jobb.
 
Andra shooten var mindre lyckad. Givetvis är det svårare att få till bra bilder, då det skall vara två på samma bild. Samtidigt som jag själv inte var på topp. Jag missade att se sådant som jag brukar ha öga för. Symmetrin i bilderna fick jag inte till, på varje bild fann jag i efterhand något som jag retade mig på. Dock fick jag några bilder som jag skickat vidare. Vi får hoppas att de har någon användning för dessa. När jag fotograferade närbilder på dem, en och en, så blev resultatet bättre, tyckte jag.
 
Dessa olika bilder skall symbolisera Taif, närproducerat med spelare som är egna produkter (Olof, Linus och Robin Ohlsson samt Filip) och export med Taif fostrade spelare (Oliver och André) som gett sig ut i den stora vida världen.
 
Linus, Robin och Filip har jag kvar att fotografera, de ska också symbolisera närproducerat. Tyvärr har vädret gjort så att vi fått skjuta upp det, men så snart vi får en regn fri kväll styr jag kosan mot Tingsryd för att avsluta detta uppdrag. Ser fram emot fler uppdrag. Fick en liten snilleblixt eller rättare sagt Oliver gav mig ideén. En Taif-kalender, kan man göra kalendrar med brandmän så kan man väl göra en med Taifspelare, eller??
 
Bilder från dessa fotojobb kommer senare
 
Ha en skön söndag / Eva-Lena
 

Kommentera inlägget här: