Biltur

Allmänt dravel
I helgen följde jag med Chrille när han skulle jobba. Kameran var med för vi for runt lite över allt i de småländka skogarna. Vi åkte förbi ett ställe där de hade hästar och föl. Eftersom vi kände ägarna stannade vi till och pratade lite. Vi blev med bjudna att följa med och kika på fölen. Denna lilla krabat var inte mer än 2 veckor gammal.
 
 
Det fanns 2 föl i hagen tillsammans med sina mammor. Och Jenny, du borde bli lite impad på mig. för jag vågade faktiskt gå in i hagen. Vad gör man inte för att få bra bilder :)
 
 
Hästar är något jag annars är rädd för. Eller rädd och rädd, jag har en respekt för dem, de är ju så jäkla stora som vuxna. När modern kom fram och hälsade på mig slog allt hjärtat lite snabbare.
 
 
Då kändes det lite tryggare att ha dem på avstånd som på denna bild. Fölen var dock gosiga och inte större än att de nådde upp till brösthöjd på mig. Dem var jag inte rädd för. Men visst är de ståtliga djur!!
 
Ligger för närvarande hemma i en kraftig förkylning. Ska jag vara ärlig så tror jag att det är en manlig förskylning jag åkt på för jag orkar inte företa mig något vettigt. Gnällig och ynklig är jag också, så det måste vara en manlig förskylning :-)
 
Jag har fått lite fotouppdrag också dock får jag berätta mer om detta senare. Hockeyrelaterat är det dock men som sagt tar det i en annan blogg framöver. Då får ni även se lite bilder från jobben.
 
Ha en bra dag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Både hästar OCH föl? Ja det var då inte illa ;)
Vänta bara tills ni kommer upp, då ska du allt få rida också ;)
Kram/Jenny

Svar: Haha, nu ska vi inte utmana ödet ;)
Eva-Lena