Login för 4 dygn fixad

Ramberg on Tour
 
I morgon bär det iväg. Det har varit så mycket med stugan ett par dagar så man har nästan glömt bort vilken resa som egentligen ligger framför oss. I dag har vi kollat lite på restruttens början. Eftersom det ändrats lite på grund av släktträffen i Finland så har vi konstaterat att uppresan blir lite mer av en transportsträcka och att vi får ta de flesta stoppen på hemvägen.
 
Första natten blir dock i Sundsvall som vi sagt från allra första början. Vi har bokat samma hotell/B&B som vi bodde på när vi träffades och blev ett par. Vi kan båda se framför oss den gången för över 3 år sedan då Hammarström stod vid receptionen och försökte fördela alls rum. När han tittade på mig och pekade på Christer och sa - Ni två delar väl rum? Jag stod där och visste inte vad jag skulle säga. Jag hade ju inte känt karln mer än någon vecka. Så jag ruskade på huvudet och fick därmed ett eget rum. Christer stod där som ett fån och undrade lite över vem han då skulle dela rum med eftersom de flesta övriga redan tilldelats rum. Ja ja, hur det seg gick är en annan historia.
 
Från Sundsvall skall vi sedan ta oss upp till Skellefteå. Där har jag dock inte fått något svar än om login, på det B&B som jag hittat, men det löser sig nog. På vägen upp till Skellefteå så ska vi stanna och reka kring Kramfors där min (vår) släkt bott på i mitten av 1800-talet. Eftersom tiden är knapp så gör vi nog ett stop här även på hemvägen, lite beror på hur mycket vi hinner finna ut.
 
Från Skellefteå tar vi oss sedan till Uleåborg och släktträffen. Givetvis ska vi inte bara träffa okänd släkt utan vi ska försöka träffa så många som möjligt av mina morbröder och kusiner. Det är ju som sagt inte varje dag jag är i Finland så det gäller ju att man tar tillfället i akt och träffar alla man kan. Visserligen träffar jag en del av dem på mammas födelsedag då de kommer över till Sverige och firar henne.
 
Från Uleåborg åker vi sedan vidare till Karesuando, där vi bokat en natt på Davvi Arctic Lodge . Stället är väl kanske inte den bästa enligt TripAdvisor särskilt inte maten. Dock skall vi bara sova där så det gör oss inget.
 
Idag blir det packa, städa och besöka mor. I morgon upp vid 06.00 och iväg senast 09.00 om allt går enligt plan :)
 
Ha en bra dag / Eva-Lena
 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Men hallåååå vad det hittas på här då! Kärlek, giftermål, resa, stuga och resa igen :) Låter skitkul alltihopa! Att vi har släkt i Finland, det är för mig en gåta, ja med tanke på att vi är lite systrar i alla fall om än så cybersyrror :)

Ha att gutt och njut!
Jobbar sista dagen imorgon, sedan ska jag bara vara och njuta av sommaren.
Kramizar!

Svar: Ja, du får allt lära dig lite spörsmål på finska så du kan göra dig förståd när du träffar "släkten"
Ha nu riktigt sköönt på din semester :)

Kram på dig!!
Eva-Lena