Då var det snart klart

Allmänt dravel
I dag fick vi det klart med finansiering och på fredag skriver vi papper och blir stugägare. Kan inte riktigt smälta det. Jag har alltid velat haft en liten stuga vid vattnet. En liten dröm som går i uppfyllelse.
 
I ett hus vid skogen slut..........
I dag kanske den inte ser mycket ut för världen men vänta tills jag fått sätta fart med den. Sen är stugan i sig inte det viktigaste, utan läget alldeles vid vattnet. Tänk att få gå ner till vattenbrynet och ta sitt morgonkaffe i tystnaden och tillheten. Hemmavid får man stiga upp vid 4 om man ska få dricka sitt kaffe i stillhet. Innan trafiken på 25:an drar igång. Denna tystnad är det enda  jag saknat efter att vi flyttade från landet in till samhället.
 
Nu har jag möjlighet att välja själv om jag vill ha bekvämligheten i samhället eller tystnaden i skogen. Tänk sedan när barnbarnen kommer och hälsa farmor och farbror Chrille eller för den delen morfar och tant Lena-Lena. Då har vi en egen liten badstrand där de kan lära sig simma. Så nu får ni allt sätta fart och producera ungar!! :D

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar innan semestern. Helt underbart!!
 
Ha en bra kväll / Eva-Lena
 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Men å vad roligt! Då vet jag vad du kommer att hålla på med hela sommaren och jag kan riktigt se dig gå där och snickra och pula med en kopp kaffe i näven :)
Ha en riktigt skön sommar och njut!
Kramizar!

Svar: Önskar er detsamma, en riktigt skön sommar med en massa sol och värme :) Kram
Eva-Lena