Nu är datumet satt

Allmänt dravel
Ja, när väl namn ändringen blev klar, så kunde vi börja agera. Vi hade först planer på att gifta oss i kyrkan här i Lessebo. Vi dividerade fram och tillbaka hur och var och vad vi skulle äta, resa på bröllopsresa, vilka som tänkas komma och vilka man skulle bjuda till slut ville jag knappt vara med längre. JO, visst ville jag gifta mig, där tvekade jag inte men allt bestyr, pallar inte rodda med det.
 
Då bestämde vi oss för att dra till Palma och gifta oss där nere. Lite nojig var jag dock på vad grabbarna skulle tycka, speciellt kanske Fredrik som höll på att planera bröllopsmiddagen. Mamma undrade jag lite också över hur hon skulle reagera som då inte kan vara med. All min oro över detta försvann i och med att jag tog modet till mig och pratade med dem. Mamma hade full förståelse. Då får ni ju bröllop och smekmånad i ett konstaterade hon glatt. Mamma om någon förstår att jag haft rätt mycket att fixa och ordna med den senaste tiden och att orken någonstans tar slut. Grabbarna tog det också med jämnmod. Fredrik sa - Mamma, ni är faktiskt vuxna och får faktiskt bestämma det själva. Är det vad ni vill så givetvis ska ni göra det. Visserligen finns det en chans att även de kan hänga med ner och vara med. Men som sagt även de är vuxna och får rodda med det själva, sovplats finns ;)
 
Så nu är datum satt och präst, flyg och boende bokat. Den 2 Maj viger vi oss någonstans i Palma. Det är inte 100% säkert ännu var. Vi ska se ifall vi fixar tillstånd att vigas på någon vacker plats, om inte så kommer det bli vid hamnen i anslutning till Svenska Kyrkan på Palma.
 
Mitt största dilemma nu är vad jag ska ha för klänning. Jag har bestämt mig för att jag vill ha en blåklänning. Jag har ett par alternativ. Den det lutar åt just nu (det kan dock ändras) är en som går åt det Turkosa hållet.
 
 
Samtidig har jag tittat på några i Chiffong. Det fladdrar så vackert i vinden. Jag har hittat två. Den ena är kort framtill men jag tycker inte det gör så mycket eftersom den har ett litet släp baktill. På bilderna är klänningarna röda men jag väljer i så fall kungsblå.
 

 
Jag hinner nog hitta fler innan jag bestämmer mig för vilken det blir. Snacka om I-land problem. Samtidigt är det jätte skoj att flanera runt på nätet och leta efter den perfekta klänningen.
 
Apropå goolga på nätet. Jag tycker det är lite läskigt vad datorn har koll på vad jag gör och vem jag är. Jag tänker då på den riktade reklamen. Jag har sökt på klänningar och boende i Palma. När jag sedan är in på andra sidor så får jag direktriktad reklam från företag som säljer klänningar. Kollade på Aftonbladet idag och då fann jag dem vid sidan och mitt emellan två artiklar var det reklam från Novasol om hus på Mallorca. Jag tycker INTE om det!!
 
Usch nu snurrar det lite i kupan, tror att värktabletterna börjar göra verkan. Får nog ta och blunda lite nu.
 
Ha en bra kväll / Eva-Lena
 

Kommentera inlägget här: