Magnetröntgen

Allmänt dravel
Jag känner att jag haft väldigt flyt vad gäller tid till magnetröntgen. Jag fick remiss direkt vid första läkarbesöket och i måndags kom en tid till den 9 April. Jag tyckte det var alldeles för länge till dess och ringde därför upp dem i måndags och satte upp mig på återbudslistan. I går ringde de vid lunch och jag fick en tid vid halv 4.
 
I veckan pratade jag med en kollega som tidigare opererats för diskbråck. Han fick ont igen i September och gått på värktabletter sen dess och får komma till MR nu i mars. En Facebook vän har gått med värk i 9 månader. Hon har inte blivit bättre trots sjukgymnast, akupunktur och kiropraktor. Hon har bett om magnetröntgen men inte fått gehör. Nä, så jag ska nog inte klaga.
 
 
Magnetröntgen var inte så farlig som jag trodde. Jag var rädd för att man skulle få lite panik i det trånga utrymmet. Undersökningen tog 25 minuter ungefär. Det jobbigaste av ljudet. Högt som tusan. Man hade hörlurar med radio i men när maskin väsnades så hörde man inget från radion. Jag låg och blundade och tiden gick faktiskt väldigt fort trots att man låg där så pass länge alldeles blixt stilla.
 
Nu är flygbiljetterna bokade till Mallorca. Det blir, förutom Christer och jag, mina tre grabbar och Christers dotter. Det känns underbart att få ha ha dem med oss på vår stora dag :) När de åker hem efter en vecka, så har Christer och jag ytterligare en vecka då vi kan rå om varandra. Nu har jag bestämt mig för klänning. Det blir den turkosa klänning som jag visade i ett tidigare inlägg. Jag älskar turkos :)
 
I dag är värken lättare. Sov till halv 8 istället för som tidigare då jag vaknat vid 4 bara för att ladda ny omgång värktabletter. I morses skippade jag också Tramadolen och tog bara Alvedon och Paraflex och peppar, peppar det verkar funka. Lätt huvudvärk har jag visserligen med det står jag ut med :)
 
Ha en bra dag /Eva-Lena
 

Kommentera inlägget här: