Ingen hockeysöndag

Eftersom det är uppehåll i hockeyn så får jag hitta andra saker att fotografera. Testa kamerans andra inställningar också. Först hade jag i åtanke att åka upp till sporthallen och fotografera inomhusfotboll. Men det blev något helt annat.
 
Jennifer och Micke följde med mig och hälsade på hos mamma idag och efter besöket så ville Jennifer åka till Kosta och lyssna på Idoldeltagarna som skulle uppträda på Kosta Outlet. Micke var väl måttligt road av detta men även han följde med. Ska jag vara ärlig så har jag ingen koll alls på Idol. Igår eller var de i förrgår så förstod jag i allafall att det var en Elin och Kevin i final. Det är ju svårt att undvika Idol helt och hållet de som tittar brukar lägga ut sina önskningar på FB :)
 

Elin 2:an i årest upplaga av Idol.
 
Kevin som vann årets final var inte på plats men 3:an och 4:an var det, Erik och Jens tror jag att de hette.
 
 
 
Det var rätt mycket folk på plats och tittade. Längst framme vid scen stod de galnaste småtjejerna. Efteråt fick de köpa en CD och få den signerad av sina idoler.  Såg nog den yngsta åskådaren, klokt med hörselskydd på de små.
 
 
Det var rätt roligt att fotograferan detta och med kameran jag har idag, så är folk så vänliga och ger mig utrymme. Så inte nog med att man har bra utrustning man får de bästa platserna att fotografera ifrån också.
 
Ha en underbar söndag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här: