Gott och blandat

Allmänt dravel
Idag blir det en sådan där pladder blogg. Tror inte ens ni hittar en rödtråd i den, ifall ni nu försöker hitta det.
 
Jag har kommit fram till att jag måste ha de mest ogrönafingrar fingrar som finns. Jag vill ha fina blommor och jag försöker verkligen hålla dem vid liv. Väntade med att köpa julblommor för att de åtminstone skulle överleva julen. Men denna blev inte mer än ett par dagar.
 
 
Jag har inte ens hunnit vattna den en enda gång. Bladen bara trillar av på den. Och nu ska ni inte tro att den dog av torka, jorden var fuktig och det var ju därför jag inte vattnade den. Jag ska f*n hädan efter köpa tygblommor. Då kan jag plocka fram julstjärnorna samtidigt som plastgranen, praktiskt!
 
Som ni säkert vet vid det här laget så är jag ingen vän av vinter eller julen heller för den delen. Dock gillar jag alla ljus och dekorationer som man ser överallt. Åker ni någon gång från Lessebo till Kosta passerar ni ett litet samhälle, Fagerhult. Där är de väldigt duktiga på att pynta smakfullt.
 
 
Här har de satt upp tomtar på loftet på en lada. Kan vara lite för mycket men jag tycker detta är riktigt sött. Pynta smakfullt är det tyvärr inte alla som gör. Inte i mitt tycke i allafall. Blinkande färgglada belysningar och blandningar av olika stilar är INTE snyggt. Speciellt inte blinkande färgglada belysningar som mer liknar 80-tals disco är julefrid.
 
Jag brukar ha kameran med mig i bilen allt som oftast. Igår fick Chrille utstå mina små nycker när jag fick syn på något som jag bara m å s t e fotografera. I går var det en vacker kvällshimmel jag ville fånga med linsen.
 
 
Jag är lite nyfiken på tornet som synt i bilden. Stort och högre än trädtopparna. Nästa gång jag har vägarna förbi så måste jag nog undersöka det lite närmre. Undrar vad det kan vara? Utsikten från det måste vara något att se.
 
Ikväll blir det Sandras i Kalmar och lyssna och dansa till Lasse Stefanz, maken favoritband ;)
 
Ha en go lördagskväll / Eva-Lena
 
 
 

Kommentera inlägget här: