Överskottsenergi/resfeber?

Allmänt dravel
Upp med tuppen och trots att klockan bara är 8 på morgonen så har jag hunnit med en heldel. Plockat ur diskmaskin, satt på en tvättmaskin, plockat ihop sommarkläderna inför resan men ändå känner jag mig rastlös. Får blogga lite medans gubben min sussar så gått här bredvid.
 
Ikväll blir det fest för en 90-åring är det hälften så bra som förra årets fest så kommer jag krypa till kojs nöjd. Funderade på att ha kameran med men nää, ikväll ska jag vara en vanlig gäst, så man kan slappna av lite och va som folk :-) Vi hade lite tur detta året också. Förra året var det en Jenny (brorsans sambo) som var hos oss och fick agera chaufför, i år blir det en annan Jenny närmare bestämt syrrans tös. Hon är till Alvesta med vovven sin idag för att få henne godkänd som tävlings och vakthund, tror jag det var.
 
 
Tilda och Abby, som Jennys hund heter, är riktiga lekkompisar. Det är dock inga frågetecken om vem som bestämmer. Tilda är mycket bestämd på den punkten och Abby fogar sig efter det. Vilket gör att de fungerar så bra ihop. Värst är väl Tilda när det kommer till mig, så fort Abby kelar med mig så kommer hon som ett skott och klargör för Abby vem jag tillhör :-)
 
Jag har egentligen inget vettigt att skriva om idag, utan det är mest för att fördriva tiden, få tiden att gå. Det är ju tur att det är festen i kväll så tiden går fort. Jag vill att det ska bli måndag så vi får åka iväg. Har hört att veckans väder på Palma inte varit det bästa. Regn och åska dock är jag övertygad om att det kommer att vända till på Torsdag då bröllopet går av stapeln.....annars vet jag inte hur vi gör eftersom det kommer att ske utomhus?
 
Nu ska jag kika om inte tvättmaskinen är klar så att jag får dra igång en till. Sen är det dags att väcka upp Carlsson, blivande Ramberg, ur sin törnrosa sömn. Han får allt komma upp och underhålla mig lite.
 
Ha en underbar lördag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Ååå vad mycket spännande i ditt liv, fest, resa, bröllop, å så en massa kärlek också :) Klart att du går på högvarv nu med allt detta roliga. Har också läst att vädret på Palma har varit lite dåligt, så nu när du/ni kommer så är kvoten för dåligt väder slut. Solen kommer att skina :)

Kramizar!

Svar: Ja, jag hoppas verkligen kvoten är är fylld ;-)Kram på dig!
Eva-Lena