Om det finns en gud....

Hockeyblogg
....så hoppas jag han är Taifare. I morgon är sista avgörande matchen i Himmelstalundshallen i Norrköping. Jag har en viss Playoffmatch i skallen när jag tänker på Vita Hästen.
 
 
En klassisk bild från en match att minnas. Tänk, det var folk som gick hem, alldeles bedrövade, då vi låg under inför sista perioden. En del hade inte så långt så de återvände till hallen igen, för att se det man inte trodde var sant.
 
Minns också sist jag var i Norrköping och tittade på hockey eller jag tror det var sist jag var där. Jag har varit där 2 gånger och tänker jag efter så var detta kanske inte sista gången. Är det någon som kan ge mig en hint om när detta var. Fan att man inte skriver datum när man sparar bilder, man börjar ju bli gammal och blandar ihop saker :)
 
 
 
 
Tror ändå att det måste varit 2009 för jag tog en bild på min blivande man. Fast då kände jag inte honom och hade han kommit fram till mig då och sagt att vi kommer att gifta oss en dag, så hade jag nog trott att han varit spritt språngandes galen :)
 
 
Det känns rätt okey inför mogondagen ändå, för hur eller hur som kommer vi stå där enade nästa år också oavsett var vi spelar. Haha, gick ni på den? I morgon ska vi vinna och Björklöven eller Karlskrona kommer att förlora för vi ska spela i Allsvenskan nästa år! Jag accepterar inget annat!
 
Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll!
/Eva-Lena
 
 
 
 
Allsvenskan, Hockey, TAIF, Tingsryds AIF, björklöven, kvalserien, vita hästern;

Kommentera inlägget här: