Hovmantorp-Ryd

Allmänt dravel
Då har man fått ställa om sig från hockey till fotboll. Det är lite annorlunda att fotografera fotboll, så det tar nog ett tag innan det blir bra bilder.
 
 
Matchen var väl en jämn kamp även fast Ryd, som kommer nerifrån såg sig som vinnare trots det oavgjorde resultatet. Lite små skojigt faktiskt, för de hade med sig en egen lite hejarklack. som var mycket engagerade. Stundtals lite för mycket, då de gav sig på domaren och talate om för honom hur han skulle döma ;-)
 
 
Mikaels insats i Hovmanstorps målet var klart godkänd. Några kvalificerade räddningar bla. ett friläge som gav en retur som han också sprang ut och tog.
 
 
 
Förövrigt så var väl matchen så som en premiärmatch kan vara, lite avvaktande och med lite nerver och inte den bästa matchen. I andra halvlek (höll på att skriva period) så blev dock spelet något bättre.
 
Här kan ni se ett klipp då lokalfotbollen.com intervjuade min lilla Micke efter matchen.
 
Idag blir det en liten promenad med mamsis i det vackra vädret. Kameran får följa med för man vet aldrig vad för intressant som kan hända och jag vill inte stå där och ångra att jag inte hade med mig kameran.
 
Skön söndag på er alla / Eva-Lena
 
Fotboll, Hovmantorp, Premiärmatch, Ryd;

Kommentera inlägget här: