Hatar disken

Allmänt dravel
Nu menar jag inte den som står klar i diskmaskinen. Förresten är det så för flera, att diskmaskinen oftare innehåller ren än smutsig disk? Brukar sluta alltid med att man plockar rena bestick direkt ur maskinen när man ska duka till maten. Ett riktigt I-lands problem.
 
Nu kom jag av mig lite, med rubriken menar jag den disk som sitter i nacken och ställer till det för mig allt emellanåt. Kan en utbuktning byta sida? Visserligen har jag fortfarande trassel med vänstra sidan men nu har jag även fått ont på höger sida. En liknande början som tidigare, med en punkt i vid skulderbladet som ömmat när jag vänder på huvudet. Vill INTE ha tillbaka den värk jag hade innan!!
 
I går var vi på bio och såg en kanonbra film som speglar hur illa det kan gå på grund av små olyckliga omständigheter. Den spelgar också hur fel det kan bli särskillt i ett litet samhälle där alla känner alla.
 
 
Det är en danskfilm och jag måste bara berömma danskarna för sina filmer och serier. Har sett och följer flera och gillar dem verkligen. De lyckas få en att fastna för karaktärerna och de flätas in i historierna så att man verkligen fastnar. Jakten en klart sevärd film, grät så tårarna sprutade i salongen. Blev arg så jag skakade på personer trots att jag samtidigt förstod deras agerande. Filmen slutade inte som jag riktigt trodde den skulle göra och för en sekund blev jag besviken men sen gillade jag det ändå. Det gav en riktig tankeställare och diskussionerna om filmen fortsatte långt efter att den var slut.
 
Snart ska jag göra mig iordning åk åka hem till min yngste som och fira honom. Han fyllde 20 år igår och även fast han är vuxen, så kommer han alltid vara min plutt <3 Kan inte förstå hur jag, som är så ung, kan ha SÅ gamla söner ;-)
 
Grattis älskade unge <3
 
Trevlig lördag på er alla / Eva-Lena

Kommentera inlägget här: