Glädje blandat med sorg.

Allmänt dravel
Lämnar hockeyn hän ett tag, känns som att det är lite annat som upptar mina tankar. Både glädje och sorg. Jag börjar med det som får mitt humör att hålla sig uppe.
 
 
24 dagar kvar, tiden rusar iväg och jag har inte ens fixat nytt pass. Har visserligen väntat på mitt nya körkort, så att jag kan använda det att legitimera mig med. Nu har det i allafall kommit och i veckan får jag se till att åka och fixa passet. Bröllopet går av stapeln den 2 Maj och förra veckan blev det klart att vigseln kommer att ske på terassen på Hotel Feliz i Palma. Samma Hotel har vi bokat både en Suite och bröllopsmiddagen.
 
Innan denna glädje stund kommer att utspelas, så blir det ett kyrkobesök i sorgens tecken. Grabbarnas kusin Joakim kommer att begravas den 19 April och jag kommer att närvara för att ta ett sista farväl. Det gör ont i hjärtat när jag tänker på hans familj och vänner. Ni finns i mina tankar och jag önskar att jag kunnat lindra er sorg. Det är så tragiskt när unga människor lämnar oss. Joakim hann inte ens fylla 36 år.
 
Minns honom som en liten plutt som i tidig ålder fick utkämpa en kamp mot cancer och lyckades övervinna den. Jag är ändå glad att han fick uppleva lyckan, att bli kär och gifta sig med den kvinna han älskade. Dock hann de aldrig uppleva sin 1-årsdag som man och hustru och det gör mig så ont. Det ska inte vara så här! Ibland undrar man om det verkligen finns någon gud. Om det finns en gud så undrar man varför han straffar endel så hårt. Det finns en mening med allt....bullshit. Jag vet att jag ofta skrivit att jag tror att det finns en mening med allt men när sådant här händer så har man så förbaskat svårt att se någon mening med det! Usch, nu får jag sluta skriva för jag ser knappt genom tårarna.
 
Var rädda om varandra  / Eva-Lena
 
 

Kommentera inlägget här: