Förslag till valberedningen

Hockeyblogg
I dag har jag lämnat in ett förslag till valberedningen. Personen i fråga har lång erfarenhet av styrelsearbete bla. i Polisstyrelsen Kronoberg, landstingets barn- och ungdomsutskottet , kommunfullmäktige och olika nämnder så som fritidsnämnden, socialnämnden. Han har också suttit med i hemvärnet men också i föreningar så som hästskoföreningen, folketshusföreningen. Han har haft olika uppdrag sedan ca. 20 års åldern, vilket gör att han är väl förtrogen med styrelsearbete.
 
Nu kan det kanske tyckas att det inte har någon betydelse men man ska inte förringa en styrelses arbete. Det finns en mening med hur man arbetar och att arbetet skall ske på rätt sätt och i rätt ordning. En styrelse har också i uppgift att delegera saker så att inte ett fåtal personer bär hela lasset. Det är nämligen så i flera föreningar att det är typ ordförande och kassör eller sekreterare som gör grovjobbet, medans övriga medlemmar rätt passivt sitter med på mötena. Nu säger jag inte att det är så i Tingsryds styrelse, för där har jag ingen insyn alls.
 
Det bästa är dock att han har ett Taifhjärta och är ett välkänt ansikte i Nelson Garden Arena, därför en bra länk mellan supportrar/medlemmar och styrelsen. En av hans egenskaper är att han står för sina åsikter ingen som vänder kappan efter vinden. Han är lyhörd och jag tror att han skulle bli en bra person att tillvarata medlemmarnas åsikter och lyfta upp dem på styrelsenivå.
 
Christer Carlsson (snart Ramberg :)
 
Dessutom så vet ni väl att bakom varje framgångsrik man står en kvinna ;-)
 
Det finns ytterligare en person som jag gärna hade velat se som vald in i den nya styrelsen. Han har visserligen en ordförande roll i supporter föreningen och jag vet inte om han är intresserad av det. Men skulle han ställa upp för val så skulle även han få min röst.
 
 Johan Blomster
 

Kommentera inlägget här: