En liten tanke

Hockeyblogg
Satt och läste om Allsvenskans silly-season och  jag undrade varför jag överhuvudtaget kikar där. Vi är ju inte med nästa år? Känns lite deppigt men det är bara att gilla läget.
 
Det pratas mycket nu om den ekonomiska situationen i klubbar som Timrå, Mora och nu senast om Almtuna och Oskarshamn. Friplats drömmar florerar hej vilt. Men hallå, är det någon mer än jag som undrar över Taifs ekonomi? Har vi själva råd med en Allsvenskplats. De sista månaderna så har ju ekonomin och ev. konkurs även varit på tapeten hos oss. Gröna Brigaden har haft insamlingar, auktioner har ordnat och medlemslån har varit på tal. Personal har sagt upp och jag undrar lite över hur vår förenings ekonomi se ut idag. Det har inte sagt ett ord om det, inte vad jag sett, eller är det något jag missat här?
 
Känner lite frustration över att inte veta vad som händer, hur styrelsen tänker. Vad kommer att ske? Kommer vi få veta något innan årsmötet? Avvakter man eventuell friplats eller börjar man planera en uppsättning till 1:an. Det känns så jäkla B att inte veta hur det kommer att bli, Allsvenskan/1:an/Allsvenskan/1:an. Känns som att vara i ett vacuum. Det borde finnas något form av sista datum för att lämna besked om spel eller inte, så att förutsättningen för det lag som får en friplats förbättras. Fast klart det hade jag kanske inte skrivit ifall det var, omvänt man är nog lite färgad här ;)
 
Ha en fortsatt bra tisdagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här: