Division 1 nästa år då.

Hockeyblogg
Visst, det spekuleras om Timrås ekonomi, men jag vet inte om jag vill att vi tar en plats. Vi behöver landa och analysera och bygga på nytt. Vi åkte upp med buller och bång till Allsvenskan och enligt mig hann vi inte riktigt med att bygga upp allt på en hållbar grund. Jag anser inte att någon gjort fel och ska hängas för det. Det kommer säkert gapas en hel del om att sparka folk hit och dit. Men handen på hjärtat, hade du själv gjort ett bättre jobb med de förutsättningarna vi har?
 
Det finns mycket hjärta i föreningen och det är nu vi andra, som inte bidragit med så mycket, har chansen att hjälpa till och stötta de personer som verkligen lägger ner hjärta och själ i sitt arbete i VÅR förening.
 
 
När vi bestämde oss för att åka med till Norrköping så var det med argumentet att var vi med till Sundsvall det år vi gick upp, så skulle vi fan vara med det året vi åkte ner. Visst fanns hoppet där och visst trodde vi på att vi skulle vinna. Däremot trodde vi inte riktigt på varken Huddinge eller Piteå. Nu visade det sig att vi själva fick skutan att sjunka.
 
 
Redan i bussen upp tog vi det säkra före det osäkra och korkade upp skumpan. Vilket, med facit i hand, var bra för ingen hade varit sugen att göra det på hemresan. Väl på plats mobiliserade klacken sig och stöttade föreningen hela vägen.
 
 
Det fanns visserligen några i laget som verkligen ville glädja oss men åter igen, hockey är en lagsport och vi hade alldeles för många som inte gjorde det man som arbetsgivare kan kräva av dem.
 
 
Efter slutsignalen kunde man riktigt känna besvikelsen. Man såg det i ansikten, kroppshållning och man kunde nästan ta på känslan.
 
 
Telefonerna var framme för att följa de övriga matcherna. Och det var inte roligt då vi denna gång verkligen snubbla på målsnöret.
 
 
Det som gör mig mest ledsen över förlusten är vad det gjorde mot Daniel. Taif är en del av honom. Han var så bedrövad över förlusten och det gör så ont i ett modershjärta. Jag kommer inte att förlåta de spelare och ledare som bara satt av sin sista tid i föreningen.
 
 
Jag har tidigare gillat Vita Hästens supportrar, dock känner jag nu att de i mina ögon inte är vatten värda. Inte för att de slog oss utan för att publiken gav applåder och jubel när resultat tavlan visade att KHK hade reducerat till 2-2. Dessutom så var VH spelarna och supportrarna överlyckliga över att de vunnit. Varför? Jag menar, för dem så betydde ju inte vinsten ett dugg men man kunde tro att de vunnit en Elitserie final och blivit svenska mästare. Spelarna hoppade upp mot plexit vid hemmastå och var helt överlyckliga?
 
 
Jag trodde det skulle bli en tung och jobbig hemresa. Till en början så var det lite dämpat men efter ett tag så började diskussionerna. Gamla division ett ramsor dammades av och nu satt Daniel där igen med ett leende på läpparna och sjöng för glatta livet. Det kommer att bli bra. Jag kommer att försöka dra mitt strå till stacken, för att börja bygga på den stabila grunden som jag började denna bloggen med.
 
Ett stort tack till ALLA för denna säsong. Väl mött i Hallen nästa höst / Eva-Lena
 
Tingsryds AIF;

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Rolle:

skriven

Fina ord, men... varför skulle inte VH-spelarna glädjas över en vinst? Förstår verkligen inte.

Svar: Jo, visst ska de glädjas! De kanske blir så glada varje vunnen match, vad vet jag. Men när publiken glädjs över en 2-2 Huddinge-KHK, som inte påverkar dem alls så fick man känslan av att denna glädje som de uppvisade var skadeglädje, men jag kan ha fel....
Eva-Lena

3 Sara:

skriven

Tack för detta inlägg, det värmde mitt hjärta idag.

Svar: :)
Eva-Lena

2 Kim

skriven

Fint skrivet - mycket bra inlägg.

Svar: Tack Kim. Och ett stort tack till dig Kim, för ditt enorma arbete för föreningen med rapporteringar, inför och efter matchen uppdateringar :)
Eva-Lena

4 Johanna

skriven

Mkt bra inlägg! Klart vi ses nästa säsong. Kram

Svar: Tack. Ja, det gör vi med säkerhet :)
Eva-Lena