Det finns ett fantastiskt engagemang

Hockeyblogg
Läste, med ett leende på läpparna, dagens SMP . Detta har jag och många med mig skrivit och önskat innan. De flesta man pratat med har varit av samma åsikt. Äntligen vänder styrelsen skutan så att vi alla styr mot samma mål. Ett mål att nå Allsvenskan, på ett mera sansat sätt. Vi har gjort det innan och vi KOMMER att göra det igen. Den här resan kan vi. Det viktigaste och svåraste blir när vi når målet. Då kommer den verkliga utmaningen. Att då jobba fram nya mål (etablering i serien) och hur vi ska arbeta för att nå detta mål. Det är där det har brustit tidigare och vi får ta lärdom av det.
 
Det skrivs om "skuggstyrelse" hmm, det är dett negativt uttryck, som jag inte ställer mig bakom. Vad det egentligen handlar om är att Tingsryds AIF har ett fantastiskt engagemang bakom sig. Det är flera som vill vara med och hjälpa till. De flesta föreningar drar ner sina styrelser i antal. Varför kan man fråga sig? Det är ju faktiskt ett svarghetstecken, man har helt enkelt inte tillräckligt med folk som ställer upp på föreningen. Det är ju här Taif visar vilken fantastisk styrka de har.
 
Att nu den sittande styrelsen har ställt in rätt riktning och börjat jobba för det glädjer mig oerhört. Vi kommer nu snabbare till att nå det mål vi alla siktat in oss på. Åter igen känner jag en stolthet att vara en del av föreningen Tingsryds AIF. Hjärtat har varit med hela resan och traditionen den har vi liksom fått på köpet, men nu kan man också hålla huvudet högt. Åh, vad jag ser fram emot att träffa alla goa Taifare nästa lördag, då vi samlas för att fira föreningen 1993-2013, en pigg 90 åring som slickat färdigt sina sår och redo för nya utmaningar.
 
I dag blir det fotboll. Seriepremiär för Hovmantorp mot Ryd kl 14.00 i Araby. Kameran får följa med och jag önskar Hovet lycka till. Det trodde jag aldrig jag skulle säga, men med min Mikael i målet så kan jag inget annat göra :)
 
Ha en underbart solig och fin lördag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här: