Viktor Fasth

Hockeyblogg
Ja, man tror knappt det är sant. Man har följt Viktors karriär och när han stod i mål för Svenska landslaget, så sa man stolt - Han har spelat för Taif. Det var Tingsryd som hittade denna talang i ett stryklag, Tvåstad Cobras. Vägen efter de tre säsongerna i Taif gick spikrakt upp, Lakers, AIK och vidare till landslaget. Okey, Lakers var väl inte bästa valet, dock ledde det ju till att AIK upp ögonen på honom ;)
 
Jag hade med min mor en gång på hockey, det räckte. Nu följer hon Tingsryd med ett stort intresse. Min mamma är väldigt sportintresserad, spelar inte så stor roll om det är Formula 1 eller skidor. Hon har koll på namn och en gång så upplyste hon Chrille vad de finska förarna hette och vilka släktanknytningar de hade med varandra. Nu följer hon som sagt Taif och läser allt som står i SMP om dem. Här om dagen hade hon gjort en analys av läget. Tingsryd har ju nästan ett helt nytt lag och två nya tränare. De behöver ju tid att fungera som ett lag. Hon är sååå klok min mor!! :)
 
I kväll blir det bio. Sist vi såg på bio visade de en trailer på denna film och både Chrille och jag fastnade för den. Nu har den premiär och har visserligen fått dålig kritik i SMP men vi ger den en chans ändå.
 
 
Trevlig lördagskväll !
 
 
Hockey, målvakt, viktor fasth;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Matchannons

Hockeyblogg
Nu har jag kommit in i fotograferandet igen och det känns riktigt roligt! Det var nog bra (i alla fall för mig) att ta en liten paus. Nu längtar jag till nästa matcherna ännu mer för att få fotografera också. Jag tog lite fotografier till Gröna brigaden. Jag ska lägga ut bilderna åt dem på Dropbox, dock får de ha lite tålamod måste läsa mig till hur jag går till väga. När jag väl lärt mig det kan jag nog fylla på lite bilder titt som tätt :)
I går satt jag med annonserna till SMP och BLT. Jag har lovat Taif att hjälpa dem med detta inför hemmamatcherna. Jag är inte riktigt färdig än med layouten. Grunden visserligen, men jag måste få dit loggan lite snyggt också.Jag hade lite ont om tid för annonserna var tvungna att vara inne idag och eftersom jag varit iväg lite så var det bara gårdags kvällen jag hade på mig. Till nästa annons ska jag lägga till lite mer finish.
Min tanke är att se till att stommen är kvar så att layouten känns igen och följer med alla annonserna. Däremot tänkte jag ändra spelare varje gång. Först ut är #90 Jordan Smotherman. Nu ska jag grotta ner mig i Dropbox och se ifall jag lyckas med att lägga över några bilder där :)
Ha en trevlig onsdagkväll!!
Hockey, TAIF, annons, blt, smp, örebro;
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Tingsryd-Karlskoga

Hockeyblogg
I går var det första hemma matchen för säsongen. Tingsryd var inte utklassade ändå förlorade vi. Det där med hedersam förlust hatat jag. Vill inte ha några fler hedersamma förluster!! Det är målen som räknas och där har vi det tufft. Puckf*n vill inte gå in ;) Jaja, det kommer nog, hoppas jag. Kändes roligt att fotografera igen, dock ska jag spar pengar och köpa mig bättre utrustning. Känner att jag inte kan göra allt jag vill, med den utrustningen jag har idag. Ta bara klackens Tifo i MÖRKER!! finns inte möjlighet att få bra bilder. Visserligen ljusade jag upp dem i efterhand i Photoshop men jag får ingen skärpa då kameran i fotograferandes ögonblick inte hittar något att lägga fokusen på.
I år blir detta att lära känna ett nytt gäng spelare. Ska jag vara ärlig så har jag INTE koll på alla som spelar för TAIF men det kommer nog.
Jordan Smotherman #90, 7 nationaliteter har jag hört att vi har. Säkert lika många spelstilar att sammanfoga till ett så jag tycker man ska ge dem tid. Viktigt är dock att inte halka för långt efter så att uppförsbacken blir jätte jobbig.
Daniel Åhsberg #22. Jag ska försöka att fånga samtliga spelare på bild och på så sätt lära känna dem :)
Jag är väl inte direkt vän av oordning och slagsmål. Däremot vill jag att man står upp och lite fight ger ofta tändvätska åt spelet om det inte blir för mycket av den varan.
Kvällen slutade visserligen med förlust. Jag mår gott ändå, för nu har hockeyn dragit igång igen och 50 omgångar kvar att spela i grundserien :)
Hockey, Karlskoga, TAIF;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Hockeyblogg

Hockeyblogg
Ja, nu tror jag att jag har bestämt mig hur jag vill använda mina två bloggar. Denna blogg får helt enkelt bli en renodlad hockeyblogg. Här kommer jag lägga ut lite bilder från olika matcher. Jag har varit dålig på att fotografera och lägga ut bilder sedan Taif gick upp i Allsvenskan men jag tänkte att det skulle bli ändring på det.
 
Chrille är denna säsong publikvärd och då får kameran bli min sargkompis ;) Jag tog lite bilder från träningsmatchen mot Troja, bara för att se om takterna sitter i.
 
 
Lite ringrostig har jag allt blivit men allt eftersom Taif hittar formen så kommer jag nog också göra det :)
 
Go lördag på er alla
Ingen har kommenterat än bli den första!