Tufft läge

Hockeyblogg
Ja, det är inte lätt att vara spelare eller supporter till ett lag som förlorar och förlorar och förlorar man kan gå på knäna för mindre.
 
 
Sen är vi Taifare vana vid att ligga på topp i många år. Allsvenskan är en större utmaning och klubben har fått många nya spelare och kanske ingen som gått direkt in i våra hjärtan, så som önskas. Jag saknar O A Davidson säg O A Davidsson ;)
 
 
Man vill kunna identifiera sig med spelarna, känna att de känner samma stolthet att tillhöra en liten klubb på en liten ort med ett stort hjälta. Visst det är ju svårare att få spelarna att känna det, när många av dem kommer från högre serier och stora klubbar. Kanske en och annan till och med känner en bitterhet för att spela i en lite skitklubb i mörkaste Småland, vad vet jag?? Juniorer då? Ja visserligen, att plocka underifrån gör det nog lättare att känna en stolthet för dem att få spela i ett allsvenskt lag, men samtidigt är det tufft att hålla allsvensk klass.
 
Även på läktaren blir det glesare och glesare, vilket jag inte tycker om! Visst kan det kännas tungt efter en förlust match, men försvinner publiken så dröjer det inte länge innan vi sitter där och ser på division 3 hockey och gnäller för det.
 
Matchen mot Oskarshamn
 
När det begav sig
 
Älska mig som mest
När jag förtjänar det som minst
För då behöver jag det som bäst
 
Vi ses i hallen / Eva-Lena
 
 
Allsvenskan, Hockey, Matt Davidson, Supportrar, TAIF, publik;

Kommentera inlägget här: