Äntligen

Allmänt dravel

Ja, det har man ju sagt innan, typ efter varje vinstmatch. Fast denna gång känns det verkligen annorlunda för ALLA hade höjt sig ett snäpp, ingen lullade runt. Siffrorna 6-2 vittnar om det. På lördag far jag och Daniel till Leksand med supporter bussen. Gäller att komma i säng i tid på fredagen för bussen går redan 5.30 på lördags morgonen från Tingsryd. Vi kommer väl hem någongång under natten till söndagen. Jag vill se glada spelare på lördag!!

Julen närmar sig med stormsteg och som det ser ut nu så kommer den att firas hos bror min i Örebro-trakten. Kan bli skönt att slippa ståhejet hemmavid och få fira jul med barn runt ikring. Barnen är det som jag tycker gör julen speciell. Mina egna grabbar är ju så stora och har slutat tro på tomten men ändå för unga (tack och lov) för att ge mig barnbarn ;o)

Usch, känner att jag har verklig bloggtorka. Jobbet och allt runt mig tar för mycket energi. Däremot hade jag tänkt försöka blogga lite under resan till Leksand om jag bara han få fatt i ett mobilt bredband att låna.

Ha en skön kväll / Eva-Lena

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Tack Tisell Senior

Hockeyblogg
Idag fick Tisell lämna sin roll som huvudtränare för TAIF, rätt eller fel får tiden utvisa, men NÅGOT var tvunget att  göras. Jag är övertygad om att Mikael Tisell har fått en plats i alla taif hjärtan, helt klart. Han var den som lyckades, ett år tidigare än han själv lovade, ta Tingsryd tillbaka till allsvenskan.

Tisse hyllas efter segern mot Sundsvall.

Tack Tisse för dina insatser i Tingsryds AIF!!

/Eva-Lena

Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

Tiderna förändras.

Allmänt dravel
Hade någon för ett år sen sagt att jag skulle stå där jag stå idag så hade jag bara skrattat. Nää, jag hade kanske inte skrattat för saker var inte så muntra då.

Förra onsdagen sa en av våra distriktsäljare upp sig. Han hade fått ett nytt arbete och ville gå vidare. Jag arbetar som innesäljare, senaste tiden har jag jobbat med våra exportkunder. Jag såg min chans och på torsdags morgonen stövlade in till vår VD och sa att jag var mycket intresserad av att få tjänsten som distriktsäljare. Jag lyckades sälja mig för honom och han sålde mig för vår koncernchef. På måndagen fick jag veta att jag kunde få tjänstledigt ett halvår och prova på att jobba på fältet. Tisdagen fick jag anställningsavtalet och idag skrev vi på det och på måndag börjar jag min nya tjänst. Det har gått så fort så jag kan knappast fatta att det verkligen är sant.

Jag kommer att få möta en mycket mansdominerande värld, industrin. Tampas med produktionstekniker i första hand. Jag har blivit varnad att det stundom kommer att bli tufft och att jag kanske inte alltid möts av respekt. Men jag har skin på näsan och jag har arbetat med våra produkter i 4 år vilket gör att jag vet vad jag pratar. Visst kommer jag att stöta på frågeställningar jag inte kan svara på men vi har en egen konstruktionsavdelning och det jag inte vet kan jag alltid ta reda på. Jag kommer att ge järnet för att lyckas. När halvåret är över gör vi en utvärdering och jag har, om jag vill, möjlighet att kliva tillbaka till min innesäljare tjänst. En trygghet, ja, men jag har gett mig f*n på att lyckas. Det blir alltid som man tänkt sig :)

I dag är en bra dag. En bukett med 7 röda rosor står i en vas framför mig på bordet. En ros för varje månad sedan vi satt på en buss upp till Sundsvall tillsammans med en hoper Tingsryds supportrar. Hockey gällde det då och det gör det ikväll också, borta mot Sundsvall. Vi slog dem då och vi SKA slå dem ikväll också. Nu ser det visserligen dystert ut med 2-0. Go Tingsryd!!!!

Ha en underbar lille lördag / Eva-Lena
Läs 5 kommentarer eller kommentera du också!