Tilda ska ha valpar när som helst.

Allmänt dravel
Ja, hon är sååå rund om magen och hennes tuttat ser ut som en viltsvins suggas ;)

 

Jag blir lite orolig ändå för hon kan få när som och på söndag far jag iväg till Malmö och Köpenhamn. Får hon inte idag eller i morgon så får hon allt knipa igen till på tisdagkväll då jag är hemma igen. Jag ska ju åka iväg på jobb. Besöker kunder i Danmark på måndag för att den åka vidare till Hamburg för att på tisdag träffa vår återförsäljare där. Jag ser verkligen fram emot denna resa eftersom jag dessutom på söndag får träffa min kära vän, Lone. Däremot känns det inte bra att lämna Tilda. Önskar att kontakten med mitt ex varit bättre för då kunde jag bett honom bistå grabbarna. Nu har jag frågat en arbetskamrat till mig ifall de kan ringa honom om Tilda skulle föda och det skulle uppstår komplikationer. Han lovade att ställa upp och det är jag verkligen tacksam för. En sak är att lämna mina grabbar ensamma ett par dagar men att lämna dem med en dräktig Tilda känns inte så bra. Börjar ångra att jag gick med på detta :/

Det är mycket ett tag framöver nu. Micke (mellan grabben) tar examen den 8 Juni och det är lite planerande inför den och veckan efter det åker jag till Holland och Belgien och besöker kunder. Känns ibland som jag tagit vatten ibland. Inte så jag har något emot det, definitivt inte. Däremot kan jag känna att just nu händer det saker runt i kring mig som gör att man önskar att tiden kunde stå still ett tag. Men allt är av positiv anda och då orkar man :)

Vi får se ifall jag får möjlighet att blogga under resan. Datorn är givetvis med så även kameran :)

Ha en underbar fredag / Eva-LenaLäs 6 kommentarer eller kommentera du också!

Har funderat och funderat....

Tyck och tänk
....på om jag verkligen ska ha kvar bloggen. Jag har inte hjärta att ta bort den men jag har haft funderingar ifall jag ska gå under jorden ett tag. Jag har funderat över hur jag ska skriva för att en del ska förstå, medans andra, icke berörda, inte ska ta åt sig.

Det är dags att gå vidare inte blicka tillbaka på det som varit utan se framåt. Det är så lätt att man fastnar i tanken, ältar, mal och kommer på så sätt inte vidare. Endel saker får man aldrig svar på och då är det bättre att släppa taget och gå vidare. En del frågor mår man dessutom bättre av att inte veta. Tänk på att aldrig ställa en fråga som du inte vill ha svar på. Man måste någonstans sluta upp att se en själv som offer. Hur livet ska te sig är upp till var och en att forma.

I går valde jag ändå för att ta upp skrivandet på bloggen igen. Det var en ung, vacker tös som fick mig att förstå att jag inte ska ge upp något som jag tycker om bara för att någon annan inte vill släppa taget. Jag tänker inte längre ta hänsyn eftersom jag själv inte får respekten. Det är faktiskt upp till var och än att komma in och läsa det jag skriver. Skulle mina ord får någon att må dåligt så är det faktiskt upp till den personen att låta bli att gå in och läsa. Jag tänker nämligen inte kväva mina känslor. Jag har lärt mig att förstå att jag inte kan förändra andra människor. Jag kan bara förändra mig själv och hoppas att andra kommer till samma insikt.

Jag vägrar att ta på mig andras dåliga mående. Jag är för stark nu för det. Däremot finns det andra i min närhet som inte har den styrkan ännu och har svårt att skilja på sina egna och andras känslor. Ibland klarar man inte av att reda ut det själv och då är man stark som ber om hjälp.

Detta blev lite luddiga tankar, men de är mina och jag mår bra av att få ner dem på pränt. Nästa blogg lovar jag ska bli skriven av den glada tjej jag verkligen är.

Minns gårdagen,
dröm om morgondagen
men LEV IDAG!

/Eva-Lena
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

Ja, jag lever....

Allmänt dravel
....i allra högsta grad. Njuter av det jag har, så det gör ont i kroppen. Jag lever här och nu och vad som komma skall får framtiden avgöra. Inget jag varken kan eller vill styra. Jag hade ingen aning om att man kunde må så här bra.

Är aldrig hemma nu för tiden. Grabbarna börjar nog att man blitt tonåring igen som man är ute och ränner om dagar, kvällar och nätter ;) Snart blir det resa av också, då får de verkligen ta vara på sig själva. Vecka 22 tar jag färjan till Polen på söndagskvällen, därifrån vidare till Hamburg och avslutningsvis Danmark för att komma hem sent på onsdagskvällen. Det blir en natt i Hamburg och en natt i Köpenhamn. Vecka 23 flyger jag till Amsterdam på måndags kvällen och nattar över i Voorhout. På tisdagen bilas det ner till Liége i Belgien och på onsdagen bär det av igen till Amstedam och flyget hem. Två tuffa veckor, inga nöjestrippar precis, utan jobba ska vi. Bearbeta våra exportkunder och få dem att handla mer än vad de gör idag. Ska bli skoj att träffa dem alla. Man pratar och mailar med dem dagligen och nu ska man även få ett ansikte på dem. Undrar ifall de ser ut som den bild man fått av dem......troligtvis inte???

Jag hade riktigt roligt här om dagen. Satt och bläddrde igenom en Oriflame katalog. Ja, det gav mig många goa skratt. Jag var först på väg att skriva "det var länge sen jag fått mg ett så gott skratt" men kom på att jag skrattar dagligen nu för tiden. Men ärlig, går folk (vi kvinnor) verkligen på detta??

Förnya din hy medans du sover, cellulär salicylsyra, huden ser märkbart yngre ut på 14 dagar.

Oxygen Boost, ökar syreupptagningen, huden ser fräsch ut på 14 dagar.

Vrid tiden tillbaka och få släthy kring ögonen med optimals Time Relax.

Smooth Complex får ögonmusklaturerna att slappna av och motverkar uttrycksrynkor.

Det roliga är att de flesta produkter verkar efter 14 dagar är det då ångertiden är över ;) Men visst köpte jag lite, en ansiktskräm, lite gosig olja och en turkos eyeliner :)

Näää, nu ska jag ut och cykla. Att cykla har blivit min nya vardag utan bil och jag börjar riktigt gilla det ;) Drog till och med på mig regnstället en morgon och cyklade till jobbet, med ett leende på läpparna

Ha en skön måndag / Eva-Lena
 

 

 

Läs 7 kommentarer eller kommentera du också!