Det finns hopp om att :)

Allmänt dravel
Ja, först midsommar firande och sen två arbetsveckor innan den efterlängtade semestern. 4 veckors samman hängande semester det ska bli så jädrans skönt. Inget in planerat mer än en liten Danmarks tripp ett par dagar. Sen har jag fått en förfrågan om att vara chaufför till Finland åt mina föräldrar. De vill fara runt och hälsa på alla släktingar och visst hade det varit skoj. Jag har inte varit i Finland på 20 år. Inte klokt egentligen, det är så man skäms. Kör vi dit så blir vi säkerligen borta över en vecka och hur rara mina föräldrar än är så vet jag ine riktigt ifall jag orkar så länge.

Jag har farit runt lite i Europa, som jag skrivit innan. Förra veckan flög vi ner till Amsterdam och jag fastnade i säkerhets kontrollen på Kastrup. Jag var så propert klädd men jag måste ha ett skumt utseende. Blev kroppsvisiterad. Det har jag visserligen fått utstå tidigare men nu var en extrem. Han stoppade till och med ner händerna i byxlinningen på mig.....mera ropade jag, men se det fick jag inte...ähh, skoja bara ;) När jag kom fram till min väska så sa tull tjänstemannen att han ville tömma den?? Allt åkte ur och lades i lådor, kläder, jobbpapper, sminkväskan, han var i allafall vänlig nog att låta trosorna ligga kvar i sidofacket. Sen fick allt åka igenom scannern igen. Sen fisk jag tillbaka allt och fick ingen förklaring och packa ner allt fick jag göra själv och jag som packat så omsorgsfullt. Nu hamnade allt huller om buller!! Jag var små förkyld när vi åkte ner och när vi kom hem blev jag bara sämre och sämre. Slutade med att jag gick till läkaren i fredags och fick konstaterat att jag åkt på bihåleinflammation IGEN. Blir jag trött på detta, eller?? Ja, det blir jag men det är bara att bita ihop.

Valparna växer och växer. I går fick de komma ut en sväng i gröngräset för första gången. Nu är det dags att hitta nya hem till dem. Jag hoppas verkligen inte det ska bli några problem.

 

De är ju bara för söta. Nu är de som allra goast. Lekfulla, söta och kommer inte ur hagen själva ;o)

 

 

Alla var inte så kaxiga när de fick komma ut utan höll sig mest till oss. Medans endel nyfiket travade iväg på små upptäcks färder.

 

 

Minstingen är den som mest påminner om pappa sin så den tror jag de väljer till sig. Vi får väl se. De ska komma över och får välja en av valparna.

Ha en riktigt skön midsommar!

/Eva-Lena

Läs 5 kommentarer eller kommentera du också!

Ja, valpar har det blivit :)

Allmänt dravel
Sju stycken och givetvis kom de till världen när jag befann mig i Tyskland på affärsresa. Grabbarna klarade det med bravur med lite hjälp från oväntat håll. Tony, Fredriks arbetsgivare var hem till oss och kollade upp Tildas tillstånd och lät oss låna hans egenbyggda barnhage. Han är tydligen inte bara kock utan även veterinär ;o) Valparna föddes 1 Juni och har nu börjat öppna ögonen lite. Än är det lungt men jag fasar för när de börjar röja runt här hemma. Jag har hört så många skräck historier om vad valpar kan hitta på. En person jämförde till och med små valpar med Gremlins :D

 

Just nu är de så söta så man kan inte låta bli att älska dem.

 

 

Är det någon som är sugen på en liten voffsing så är dessa leverans klara i Augusti. De är en blandning mellan schäffer, labrador och bordercollie.

Det har varit intensiva veckor här hemma. Mellangrabben Micke har tagit studenten och jublade i högan sky i tisdags då de nybakade studenterna släpptes ut :)

 

 

Micke är den i familjen som föddes med läshuvud. Betygen var inget att skämmas för 14 MVG, 11 VG och 4 G. Vi konstaterade att grabben INTE har någon framtid som präst för han fick ett IG och det var just i religionskunskap.

 

 

Nu vet jag ju att jag är väldigt blödig så det var väl inte direkt förvånande när tårarna trängde fram. Jag höll mig dock ända tills jag såg honom komma mot oss. Jag förundrades över hur min lilla pojk blivit så stor och grann. Jag var så stolt som bara en moder kan vara :)

 

 

Jag var extra glad denna helg för mina föräldrar var på besök. Det var 4 år sen sist de besökte oss i Småland. De har hunnit bli 77 år och jag förmodar att det är sista gången de gör en så lång resa för att hälsa på oss. Framöver får det bli våran uppgift att ta oss upp till Dalarna och hälsa på.

I morgon flyger jag till Amsterdam. Vi ska besöka våra holländska kunder och även ta en liten avstickare till Belgien innan vi flyger hem igen på tisdag eftermiddag. Kommer att bli två intensiva dagar med ett späckat program så några felkörningar får inte inträffa för då spricker schemat.

 

Ha en fortsatt skön helg / Eva-Lena

Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!