Nu är bilderna nedladdade.

Hockeyblogg
Har suttit och redigerat bilder från Sundsvall. Totalt blev det 687 bilder att gå igenom så då kan nu ju tänka er att jag har behövt ett par dagar på mig ;) Valde ut ett 80-tal bilder som jag delar med mig av. Samtliga bilder är copyright skyddade och får INTE användas i media eller läggas ut på andra webbsidor utan mitt tillstånd. Vill ni däremot ha dem privat så är det helt okey men det skulle vara trevligt att få jag fick veta om det.

THIS WAS THE YEAR!!Bilder från Sundsvall

Samtidigt vill jag passa på att tacka samtliga medresenärer för en fantastiskt resa :)

Ha en bra dag / Eva-Lena
Läs 7 kommentarer eller kommentera du också!

Lyckan vet inga gränser.

Hockeyblogg
Bär på en känsla av overklighet. Kan inte riktigt ta till mig det även fast jag snart läst i princip allt som skrivits om Tingsryds AIF. Jag är så jäkla glad att jag var med på resan. På bussen hem hade vi nog alla samma känsla "Vi var där"

Kom hem vid åtta tiden, duschade, byte kläder och åkte till jobbet. I kväll, just nu samlas Taifare i Dackehallen för att hylla spelarna. Jag palla inte för det. Jag är för gammal för sånt här :) Daniel, som ångrade bittert att han inte följde med, åkte med några andra Lessebotaifare till hallen.

Bilder har det blivit i mängder och det kommer att ta tid att redigera och lägga upp alla men jag lovar det kommer. Funderar att lägga upp två album, ett med supportrar och vår resa och ett med bilderna efter slutsignalen. Vi får se hur jag gör.

Här kommer i allafall en bild på mina medresenärer. Super glada, precis innan vi åter sätter oss i bussen för att ta oss de 80 milen hem till Småland....och ja, Blekinge också för en del.

Vi kom, vi såg, vi segrade......

/Eva-Lena

Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

Då far man till Sundsvall i helgen då :)

Hockeyblogg
Ja, som egenskap av fotograf. Kommer att åka med supporterbussen och lägga ut resereportage på Taifs hemsida. Inlogg skulle fixas under dagen. Hoppas bara det inte strular till det utan att jag utan problem kan fixa detta. Ska bli riktigt roligt samtidigt som tröttsamt. Fick tips av en taifsupporter att köpa öronproppar på Apoteket till hemresan. Vilket inte är helt fel för jag hade ju tänkt jobba som vanligt på måndag och det lär kanske inte bli den lugnaste hemresan. Hoppas verkligen (vilket jag tror) en glädje resa.

Men först mina kära vänner så har vi en viktig match i kväll då Enköping gästar Tingsryd. Allt kan avgöras redan ikväll, vilket jag inte alls hade haft något emot. Då behöver inte nerverna liga utanpå i morgon och på söndag. Däremot så tror jag inte riktigt på att det kan bli så bra. Nybro skulle i såfall slå Sundsvall hemma, ingen omöjlighet. Nybro har visserligen inget att spela för och Sundsvall är piskade att ta poäng så visst allt kan hända.

Ha en underbar helg / Eva-Lena
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

Så var man sjuk igen :(

Allmänt dravel
Fan, har egentligen inte råd att vara hemma men som jag mår så finns det ingen möjlighet att jag orkar pallra mig till jobbet. Var hos naprapaten igår och han plågade mig mer än vanligt. Han hittade onda punkter på mig som jag inte ens själv visste att jag hade. Han sa dessutom att hans knådande kunde förvärra min förkylning men att jag samtidigt skulle bli av med den snabbare....får ju hoppas att han har rätt.

Missade matchen igår, vilket också tyder på att jag verkligen är dålig. Ska mycket till innan jag väljer bort en hockeymatch. Tingsryd åkte på dängen. Det är ju definitivt inte kört än som många olyckskorpar deklarerar på nätet, fast visst hade vi haft ett guldläge ifall vi vunnit. Nu känns det som att sista avgörande kommer att ske på söndag borta mot Sundsvall. För inte tror jag att vi får någon hjälp ifrån Nybro, som möter Sundsvall på fredag. Nybro som redan är ute ur leken. Två platser upp till allsvenskan och Tingsryd förtjänar en av dem!!

Nu ska jag krypa ner mellan lakarna och kurera mig.

Ha en bra dag / Eva-Lena
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

I dag bjuder jag inte på några fotografier.

Hockeyblogg
Kameran är nämligen både min och min sons. Jag brukar nästa alltid få ha den, men idag skulle han på bilmässa i Jönköping och ville givertvis ha kameran med sig. Jag saknade verkligen kameran i dag för jag har väl aldrig varit så nervös som jag var idag. Har jag kameran så kan jag fokusera på fotograferandet men nu när jag bara satt där såååå blev jag så in i helsike nervös. Kent (som var med oss) sa åt mig att vara tyst för jag gjorde honom nervös med mitt kacklande ;)

Sista två minuterna var hemska men Peter Johansson i målet gjorde ett fantasktiskt jobb. Tycker nästan synd om Nybro supportrarna. Hade det varit omvänt hade jag varit frustrerad över att det inte blev mål. Det var en så skön seger. Nu väntar jag spänt till Tisdag då vi möter Oskarshamn men det kommer en måndag där emellan.

Ja, i morgon blir det också en tur till Tingsryd. Jag ska nämligen fotografera lite ungdomsspelare. Har blivit kontaktad av Taifs ungdomssektion. De vill ha en plansch som de skall kunna använda i reklamsyfte. De ska försöka locka fler barn och ungdomar att börja spela hockey. Jätte roligt att få hjälpa till :) I dag var det mamma fram till mig i Nybro. Hennes son skulle tydligen vara med och bli fotograferade. Hon undrade ifall han kunde få några bilder av mig. Snäll som jag är så lovade jag att maila över lite fotografier till henne :)

Idag har jag dessutom kommit på, att vill man något skall ske, så kan man inte alltid vänta på att det ska hända, ibland måste man ta saken i egna händer.

Ha en go påskdag / Eva-Lena
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!

Rapport från blåkulla.

Allmänt dravel
Dagen blev inte riktigt vad jag tänkt mig. Skulle ägnat hela dagen åt städning eftersom jag får gäster i morgon. Visst jag har städat också men inte så frenetiskt som jag tänkt. Tror inte de bryr sig så himla mycket. Dessutom kommer de inte förrens vid tre tiden i morgon så tid till mer städning finns.

I dag ringde försäkringsbolaget. Kostnaden för att iordningställa bilen skulle bli mer än vad den ansågs vara värd. Jag blev erbjuden en summa och tog den så nu blir väl banken nöjda då billånet är löst. Jag var in på banken och berättade detta och ombad ringa dem efter helgen. Så nu står jag utan bil. Fick några bra förslag på facebook....segway, moppe eller rollerblades. Segway kostar lite för mycket. Moppe....näää, hjälmen förstör frillan ;) Det får bli rollerblades, tack Martina för tipset :)

I dag har jag klippt mig och shoppat en klänning inför morgon dagen. I morgon eftermiddag blir det sminkning. Jennifer har lovat att sminka oss fyra kärringar. Nu tror jag inte på underverk men hon är duktig ;) Sen blir det glasbaren i Kosta. Min gamla kära arbetskamrat ställer upp som chaufför även denna gång, tack för det David!! Det var så trevligt sist och med mitt sällskap så lär det säkert bli lika trevligt i morgon.

Nu måste jag ansluta mig till de andra kvastkärringarna :)Önsakr er alla en riktigt trevlig påsk helg / Eva-Lena

Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!