Onödigt vetande!

Allmänt dravel
När vi flyttade till huset så fanns här en regnmätar. Behållaren läckte så Gunnar köpte en ny som vi placerade i hållaren.Jag har aldrig fattat vitsen med att ha en regnmätare. Vad har man för glädje av att i efterhand få veta hur mycket det regnat? Det finns många som glatt berättar att "i natt har det regnat 12mm" OCH??? Nu kanske flera av er läsare tycker det är jätte intressant men jag fattar absolut inte vitsen i det hela. Att bönder vill ha koll på hur mycket regn det kommit, har jag full förståelse för. Det är av stor vikt för deras grödor...men gemene man??? Varför finns det ett sådant intresse för detta?

Den finns en annan onödig sak, som jag har i min kökslåda. Jag har använt den en gång. Det var när jag fick den tillsammans med en ananas. Fiskars ananas kniv ;o)


Ett måste i var mans kök *asg*

Daniel har tjatat på mig att jag fick en award som förpliktigar att utdela en award till fem bloggar man gillar. Jag har inte gjort detta vilket  Daniel om och om igen ger mig dåligt samvete för ;o) Nu har jag i allafall funderat färdigt. Så här kommer mina Awards:

Daniels sportblogg

Här kan man läsa om sport mest hockey och fotboll. Eftersom han så enträget tjatat på mig så förtjänar han denna award ;o)

Carlboms Photography

Eftersom jag vill lära mig mer om fotografering så besöker jag ofta denna sida. Här finner man många matnyttiga tips om fotografering. Han var den som fick mig att överge de förinställda inställningarna på kameran och börja fotografera på riktigt ;o) Nu exprimenterar jag hej vilt och lär mig nya saker varje dag.

I Annas hus

Annas blogg har jag följt ett par år nu ;o) Hon har flyttat ett par gången men jag har troget följt henne. Hon skriver vardagsbetaktelser på ett mycket behagligt sätt. Anna har börjat en utbildning för att bli lokförare. Hon kommer definitivt bli norra Sveriges tuffaste lokförare ;o)

Familjen Engdahl

Detta är en sida som jag inte följt så länge men har redan fastnat för Martinas sätt att skriva. Jag gillar personliga bloggar där man blir inbjuden att följa vardag och fest. Dessutom gillar hon hockey ;o) Lite roligt sätt som jag hittade denna blogg. Jag har mina favoriter på bloglovin. Där föreslog de hennes blogg utifrån vilka bloggar jag hade bevakning på. Det visar sig sedan att Taifbloggen som jag följer, skrivs av hennes bror. Det var föresten han som gav mig min award ;o)

Ninnis lya

Här har vi ännu ett exempel på bloggar jag tycker om. Bloggar där man delar med sig. Ninni berättar om livet på kobben, Åland ;o) Ninni tar många fina bilder som hon delar med sig. Hennes bilder var det som först fångade mitt intresse för hennes blogg. Hon har också hunnit flytta men troget följer jag med ;o)

Att få en awarden förpliktigar i att själv utnämna 5 bloggar. Nu ska ni inte se detta som ett tvång. Vill ni uppmärksamma någon så gör det men se det inte som ett måste. Själv gillar jag inte måsten ;o)

Ha en go måndagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

TACK!! Du är en av mina favoriter också!!

2 Ninni

skriven

Oj en får tacka och bocka! Niger och ser snäll ut! ;-)

Men vad kul!!! Jag som bara känner mig svamlig...

Du om någon har ju helt underbara bilder!!! Sköt om dig!!!