Midsommar

Allmänt dravel


Vaknade 06:00. Fattar inte vad jag har att göra uppe så tidigt? Fast klart jag får en låååång lördag. Gårdagen var mycket trevlig, god mat och dryck och trevligt sällskap. Alla sönerna valde att fira midsommar med oss gamlingar...vilket uppskattades ;o)

Givetvis blev det golf spel. Under dagen fixade vi till banan igen. Ändrade några hål men klippte inte greenerna så det blev mer utmanande att putta ;o)


Vädret var inte det bästa men man fick ju passa på mellan skurarna.Daniel, Fredrik och Matilda valda att inte spela med oss. Tror nog de tyckte vi var lite små tossiga.Undrar ni vem Micke tittar på med den kärleksfulla blicken?Kanske inte så svårt att gissa ;o) Jennifer och Micke vann bägge rundorna. Visserligen delade de vinsten i sista rundan med Gunnar och mig.Nu var inte det viktigast att vinna, utan att ha skoj....haha...trodde ni på den? Vi gick alla ut för att vinna ;o)Björne koncentrerar sig till max. Visserligen var det svårt att koncentrera sig för vi blev fullkomligt attackerade av knott.  skulle vilja se ett litet knott i microskåp. Den kan ju inte ha mycket till kropp med det stora gapet de har. De kan ju inte bestå mer än av en stor mun.Trots två raka förluster så ser Mia ändå rätt nöjd ut ;o)

Hoppas ni alla har haft en trevlig midsommar afton! Och är lika pigga som jag är idag ;o)Ha en skön midsommardag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Tror du var piggare än mig till och med! Jag vaknade klockan 8, men gick inte upp förrän efter en timme. Klockan 6 lät lite onödigt tidigt ;)

2 Martina

skriven

Som jag brukar säga till killarna i Eriks hockeylag; det viktiga är att vinna, kul kan man ha efteråt!! Inte ens när man har förlorat är det riktigt säkert att man är förloraren - det går att fuska in i det sista:)Ha att bra!